A Demokratikus Koalíció a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezi, hogy kiderüljön, milyen akciót hajtott végre a Terrorelhárítási Központ (TEK) a hétvégén – tudatta a párt alelnöke szerdán közleményben az MTI-vel.

Vadai Ágnes úgy fogalmazott: nagy dérrel-dúrral jelentette be a Terrorelhárítási Központ vezetője, hogy "szélsőségeseknél" bombákat, lőfegyvereket találtak.

A TEK azt sugallta, hogy mindez összefüggésben lehet a párizsi merényletekkel, de legalább is a menekültekkel – tette hozzá a DK alelnöke.

"Azóta kezd megdőlni a hősies, nemzetmentő akció teóriája", mert az elkapott személyekről nem derült ki semmi – írta a független képviselő, rámutatva: lapértesülés szerint a négy elfogott ember szabadlábon védekezik, előzetes letartóztatásukat nem tartották indokoltnak.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke a testület szerdai zárt ülése után arról beszélt, hogy nem kötődnek muszlim radikálisokhoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) hétvégi akciója során elfogottak.

Zavaros ideológiával rendelkező radikálisokat fogtak el a TEK emberei – tette hozzá Molnár Zsolt. Hozzátette: Hajdu János, a TEK főigazgatója részletes tájékoztatást adott az akcióról.

Molnár Zsolt mellett Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke, valamint Szél Bernadett LMP-s és Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő is azt mondta, hogy az ügy részletei minősített adatok és még tartanak az elemzések. Ugyanakkor megerősítették, hogy komoly bűncselekményt akadályozott meg a TEK, ezért valamennyien elismerésüket, köszönetüket fejezték ki a TEK-nek.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: Szokásuk, vagy magukat, vagy a bajtársukat))))))))))
Én szerintem ez az ,,operett hadsereg,, jó ha éles helyzetben nem ,,tökön lövi,, saját magát))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@nyanya001: Szokásuk, vagy magukat, vagy a bajtársukat))))))))))
Én szerintem ez az ,,operett hadsereg,, jó ha éles helyzetben nem ,,tökön lövi,, saját magát))))))
nyanya001
@papa.49: Hajdú az este Kálmán Olgánál jó 10-15 percig taglalta
az esetet.
Remélem visszahívja a Kálmán Olga és rákérdez a nagy elfogásra.
papa.49
@nyanya001: Hová gondolsz az Olga szépen besimult az átv. csapatba...
lampa laz
Basszus akkor most mi van?? Szabadlábon futkosnak a terroristák és hülye gyerekek játékát találta meg tekjani?
Toby
Lecumizták magukat, a kis perverzek ! Ez pedig csak Q-7 -esekben esik jól nekik !

Ezek a konda sem üti meg egy vidéki búcsús vándormutatványos színvonalát !
Nagy pofa és nagy mese az van, évi 13 milliárdért !
Hellcat
Miért nem lepődök meg, hogy megrendezett propaganda szarság volt, nehogy a rettegés abbamaradjon.
amaramaistanna
"Vendég-kommentár" a Facebook-ról:
"Lovas Zoltán: a kolbászführer helyében sos szétzavarnám ezt a bandát, mivel ez így ahogyan van elsősorban őrá saját magára veszélyes... az országról már nem is szólva, node az meg régóta csak mint préda érdekli... Hm... igaz viszont hogy bolond az aki nem vigyáz a koncra. Tehát bolond."
Rockxy
Aha.
Tehát aki nem tud a gyilkos szándékához fix ideológiát felmutatni, azt szabadlábra kell helyezni.
Gratula. :(
nezelodo
Akkor most mi lesz, ha megnyitom holnap reggel a megyei lapunkat, nem lesz ott, hogy a nyugat-európai terrorelhárítók ide tódulnak tanulni a TEK-től? Akkor továbbra is a "reformok működnek" strófa megy a címlapot eltakarva? Szóval sehol egy kis változatosság?
verum
Lehet szidni a médiát, sokszor joggal, hogy eltúloz, elferdít.
De amikor titkolódzás van, amikor az igazságot elhallgatják, akkor sajnos a média azt közöl, amit gondol, amit sejtetni akar.
Bárhogy is van, azért azt tudnunk kell, hogy nem sok más védelem van az országban a terrorizmus ellen a Tek-en kívül... :-(
papa.49
@verum: De egy percig se hidd, hogy téged, vagy engem a tektök megvéd valamitől is)))))))
verum
@papa.49: - dehogyisnem védenek meg -- pont annyira, mint a nyugdíjakat!
papa.49
@verum: Pontosan, véleményem szerint lehet, hogy saját magukat nem tudnák megvédeni, egy éles helyzetben)))))))))
verum
@papa.49: - szomorú ez.
Isten irgalmazzon nekünk egy nagyobb terrortámadás esetén, ahol sok a sebesült. Azt hiszem, ha civilek nem fognak össze és nem segítenek, nagyon nagy tragédiák lehetnek.
Talán a nagy bajban még képes összefogni ez a nép...
papa.49
@verum: Ahogy mondod, de a tektök tulajdonképp, nem arra alakult, hogy a népet védje, egy FELADATA VAN A HAZUGOVICSOT KELL VÉDENIE, a többi akár lehet ,,járulékos vesztesség,, is))))))))Szomorú, de ma itthon nincs igazi védelme a lakosságnak, a rendőrröknek arra is engedélyt kell kérniük a felettestől, hogy a pisztolytáskát kigombolják, így nekik marad az autósok vegzálása, persze szigorúan csak a magyar rendszámmal közlekedőké)))))))))
Dr. Felipe
Zavaros ideológiával rendelkező radikális magyar dzsihádistákat fogott a TEKnős különleges alakulat, akik Allahu Akbar felkiáltással akarták felrobbantani a felcsúti viaduktot.

Kurva veszélyesek ám elvtársak ha szabadlábon védekezhetnek.
Desischado
@papa.49: Nem hát, az csak a zsírmore védelmére van kitalálva!
Bevallom, jót nevettem, most akkor kiket fogtak el voltaképpen? Remélem, a meghurcoltak kiverik a balhét, és beperelik ezt a társaságot!

@Dr. Felipe: Felipe, ez isteni volt! Nálad a pont! (szénné neveti magát)
nezelodo
Na ha ezek a TEK-esk védik meg Orbánt, akkor ha ne adj' Isten, valós veszély lesz, akkor nagy bajban lesz a vezérünk és az ország, na meg a zemberek! Vagy majd azzal dicsekszenek utólag, hogy majdnem sikerült?
Egy ilyen szervezetről jószerivel hallanunk sem kellene, itt meg celebként viselkednek, mutogatják magukat a kamerák előtt, elmagyarázzák a hőstetteiket többször, hogy a hülyék is megértsék.
papa.49
@Desischado: Állítólagos ,,hobbirégészeket,, akik Veszprém mellett a lőtéren guberálták a robbanó anyagot, szerkezeteket, akik mellesleg határon túli hazafiak is, így egyből szabadlábra is helyezték őket...
zöldszem
A TEK nem való másnak, mint őrző-védő pitbullnak, és házőrzőnek, a "felcsútlandba".
Orbánt és családját talán még megismerik...Magán hadsereg!
dr. prédikátor
Nem véletlenül utálja őket a többi rendőr!! Ezek csak arra jó hogy a viktor szopkint kisérgessék , meg lezárják az utcáját!!!
papa.49
@dr. prédikátor: A drón azért betalál)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.