A Fidesz szerint egész Európában nem a kivándorlás, hanem a bevándorlás a probléma, ami az uniós betelepítési kvótával együtt veszélyezteti a biztonságot, a kultúrát, a megélhetést, a szabad mozgást és munkavállalást. A Fidesz Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének szavaira reagált így pénteken az MTI-nek. A DK-s politikus azt mondta, a kivándorlás mértéke csak egy hosszú távon is fenntartható minimálbér-emeléssel csökkenthető, és csökkenteni kell a minimálbért terhelő adókat és járulékokat is. A kormánypárt szerint azok az uniós állampolgárok, így a magyar emberek is, akik az unión belül vállalnak munkát, nem kivándorolnak, hanem élnek szabad munkahely- és lakóhelyválasztási jogukkal. Hozzátették, Magyarországon az elmúlt öt évben csökkennek az adók, nőnek a bérek, és minden évben nő a minimálbér, amit Gyurcsány Ferenc egy éve még el akart törölni. Azért a kivándorlást is kár elbagatellizálni: egyre többen mennek ki, a magas iskolázottságúak és a szakemberek távoznak...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Gyurcsány , Gyurcsány , Gyurcsány ... basszus!! tudtok valami mást is??? Igen ! Lopni!
nyanya001
@Mobil123: Szinte hiányzik, ha nem Gyurcsányoznak :))
Mobil123
@nyanya001: Szerintem akkora szar van megint, hogy nincs más nekik mint a Gyurcsányozás. .
nyanya001
@Mobil123: Jó lenne ha mind az ő szájukba folyna be !
Toby
"A Fidesz szerint egész Európában nem a kivándorlás, hanem a bevándorlás a probléma,..."

Ja ! Meg a "gyere haza fiatal" milliárdokért kiplakátolt Grimm-kötet, holott akkor lenne még csak szarban a koszos, mocskos rezsim, mert nem tudna munkahelyeket felajánlani !

Egyébként minden probléma, ami bezavar a mutyikba, lopásokba, hivatali visszaélésekbe, micsoda egy ország, már nyugodtan lenyulni sem lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.