A kormány minden tagjának nyilvános a vagyoni helyzete és a vagyonnyilatkozata; Juhász Péter vizsgálódjon maga körül – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel az Együtt alelnökének kijelentésére reagálva.

A Fidesz azt írta, a drogügyeiből és a fantomcégeiből ki se látszó Juhász Péter a vizsgálódást kezdje saját magán és a korábbi szövetségeinél, az ellenzék ugyanis tele van korrupciós ügyekkel.

Az Együtt politikusa korábban sajtótájékoztatón közölte, a párt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az összes kormánytag ellen még decemberben, hogy a vonatkozó szabályozás módosításának januári hatályba lépése előtt a kormánytagokra és családtagjaikra vonatkozó konkrét adatokhoz is hozzájuthassanak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Igen nyilvános amit bele írtatok , és amit nem azzal mi van, és egyáltalán miből van???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Fiúk, látom készültök a szilveszteri kabaréra, de korán élesítettétek ezzel a közleménnyel a műsort, egy ország röhög rajta, mert mást nem tud tenni a nyílt színi lopás ellen.
Macskaszem
Mekkorákat röhöghettek, mikor ezt a nyilatkozatot összedobták...
Hellcat
Nyilvános ja de senki nem vizsgálja, hogy valós-e...
libellle
@kakaósbögre: Phu... itt a fotokon van egy paar ugy igazán ronda példánya az emberiségnek. Egyik förtelmesebben néz ki mint a másik. Megdöbbentö, hogy az állitolagos legfensöbb lény ennyire ronda.
Toby
@enslaved: Nincs mit köszönni, a "a vérig sértett és anno lapátra tett Debreczeni úrat" a mai napig nem perelte egyetlen egy érintett sem a könyv tartalmáért, nem cáfolták, nem kommentálták !
Vajon miért nem ?
kukac50
Ha nyilvános akkor azt is hozzák nyilvánosságra,hogy Rogán és Szíjjártó vagyonában mennyi a Quaestorból kimentett pénz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.