Érdemes teljes terjedelmében idézni, ízlelgetni, fejből megtanulni az Orbán-közeli gázszerelő milliárdos halhatatlan sorait. „Nézze, azért azt gondolom, hogy az nem egy bűn és nem bűncselekmény, ha valaki valakinek a rokona. Ez egy adottság, ezen nem tud az ember változtatni. Én azt gondolom, hogy egy nyílt eljáráson bárki indulhat – nekem ez a véleményem, ezt én nem is szabályoznám. Egy nyílt eljáráson, aki a legjobb meg a legjobb ajánlatot adja, az nyer. Hogy ilyen szigorítás vagy kedvezmény van a közbeszerzésben, én ezt nem figyeltem, de azt gondolom, egy nyílt eljáráson bárki indulhat. Még egyszer mondom, azt gondolom, az nem bűn, ha valaki valakinek a rokona. Ez egy adottság.”

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu akkor Simicska a "kitagadott" rokon, a fekete barany, mert bizony hiaba volt O a legolcsobb, a legjobb, a tenderezesbol 3 evre egy tortvennyel kizartak, hogy helyette meszaros & meszaros & meszaros,... etc. cege juthasson megbizashoz...
Most izgatottan varom, hogy meszaros hogy vezeti le a kozos csaladfat orbannal,...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Valoszinu akkor Simicska a "kitagadott" rokon, a fekete barany, mert bizony hiaba volt O a legolcsobb, a legjobb, a tenderezesbol 3 evre egy tortvennyel kizartak, hogy helyette meszaros & meszaros & meszaros,... etc. cege juthasson megbizashoz...
Most izgatottan varom, hogy meszaros hogy vezeti le a kozos csaladfat orbannal,...:o))))
enslaved
@karma1: Mondjuk az mióta adottság, ha valaki valakinek a rokona? Az max. szerencse. Az adottság az, ha saját tudásunkkal többre vagyunk képesek a másiknál ugyanazon a téren. Kár, hogy nem írták le neki, mit mondjon, mert magától még nyilatkozni sem képes.
verum
Ez feltehetőleg illiberális világszemlélet. Sajnos, egyre többen osztják és egyre többen erősítik.
Azért bízom benne, hogy létezik még kisebbség, aki nem...
karma1
@enslaved: Most mit balhezol velem? Hol irtam en, hogy a rokonsag egy adottsag???
"Nézze, azért azt gondolom, hogy az nem egy bűn és nem bűncselekmény, ha valaki valakinek a rokona. Ez egy adottság, ezen nem tud az ember változtatni. "

Ezt a szoveget az az egybites agyu hulye mangalicameszaros irta, nyilatkozta...

Ne izelgess foloslegesen, ma nem vagyok ra vevo...:o((((
pbalage
nálunk az a mondás, hogy a barátait meg tudja válogatja az ember, a testvéreit meg odabasszák melléje.
Levendula
Nem mondták még neki, hogy inkább ne szólaljon meg???
bakegya
@pbalage:ez már tiszta kommunista kommuna amiról ez a böllér nagyon szerényen ugyan de úgy akar feltünni ,őszintén beszél... na de ennyire kibaxottul jó tesvírek is vannak?-akkor ezek is HUNGAY-KUMMOLÓK lehetnek!!!-mert ilyen még magyar viszonylatban egyetlen faluban nem bakxtak. Nevesítve,mivel kivel,mikor hogyan tettek -vettek, hogy ilyen mérhetetlenül gazdagságra szert tehettek-NYILVÁNOS CSALÁDFÁT NEKIK !!!
enslaved
@karma1: Neked meg mi bajod? Csak beszélgetni szándékoztam veled. Na jó, hagyjuk...
karma1
@enslaved: Jo, akkor beszelgess, kerdezd meg, hogy vagyok (kosz jol) remelem, te is (kosz jol), de lecci, ne nekem tulajdonits olyan dolgot, amit nem en mondtam, konyorgom...:o(((

Kulonben tenyleg, hogy vagy?...:o))))) (Most nehogy azt merd mondani, hogy "Ne is kerdezd!, mert nem tom micsinalok veled!...:o))))
enslaved
@karma1: Eszemben sem volt neked tulajdonítani Mészáros mondását, éppen azt akartam veled megbeszélni, hogy mekkora barom az ilyen, aki még fogalmazni is képtelen. Remélem, jól vagy? Nálunk megint előjött némi megfázás, Peti megint beteg lett, az én torkom is odavan, szóval maradtam vele most itthon. Két hete is beteg volt, majd mindenki hányt, ha nem jön valami időváltozás (a normális tél, ugye), akkor ebben az enyhe, szar, latyakos időben nem lehet majd meggyógyulni rendesen. Az iskolából nem a legszerencsésebb folyton hiányozni.
karma1
Kivanok mielobbi gyogyulast, tiszta szivembol, igen, a "semmilyen" (se hideg-se meleg) idojaras a bacik balja...En erzekeny torku vagyok nagyon, es a pajzsmirigyemmel is vigyaznom kell,. Ket hete vettem egy gyogyitalt (olyan suru kanalas orvossagot) a bioboltban, es mar az elso ket teaskanalnyi lotty utan sokkal jobban lettem. Thyroid Balance-nak hivjak, csak gyogynoveny van benne, tudom, nem elerheto ebben a formaban otthon, de probald a Beres-cseppet, vagy a Sved-cseppeket... (De a Jagermaister se rossz, csak ne tul sokat, hihi...)
Gyogyulj meg, nem jo a tusszogos karacsony...:o)))
enslaved
@karma1: Az a baj, hogy nekem az egész rámegy a hasamra is, olyan, mintha vakbélgyulladása volna az embernek. Gondolhatod, eszünk mi sok mindent, hogy hátha, de amióta tesómék felvilágosítottak arról, hogy milyen jó üzlet ez az úgynevezett immunerősítés a gyógynövényboltoknak, elment a kedvem tőle. Egyedül a D3 vitaminnak van némi szerepe ilyenkor, meg persze a védőoltásnak. A Béres csepp összetétele pedig már nem a régi, a mostani köszönőviszonyban sincs az eredetivel. A nejemnek is pajzsmirigy problémája van, de szerencsére gyógyszerrel jól karbantartható. Köszönjük, remélhetőleg a héten lezajlik minden. Most megyek a gyerkőchöz, kimozdítom a gép mellől kicsit:-))
eugen4402
De finnyásak vagytok! Ha M. úr szerint a rokonság adottság, hát akkor az!
...Ámbár az ő szempontjából inkább "kapottság". Van aki ad, és van aki kap.
Ja, és könyörgöm, soha senkit nem irigyeltem, őt meg pláne nem. Meg a rokonságot sem, mert néha a plusz előjel hirtelen mínuszra vált. Idő kérdése.
karma1
@enslaved: Itt ingyen adjak azilyen influenza oltasokat, de a doki megsugja, hogy a nem tudom hanyfele influenza virosbol csak nehanyra hat, a tobbi virust sajnos bekaphatod, es akkor ott vagy, ahol a part szakad...:o(( En nekem meg sosem volt oltasom, megprobalom elkerulni az ilyen fertozeseket. De tudod, mi, europaiak piszokul jo immunrendszerrel rendelkezunk, amitol esetleg nekem van par oras rossz kozerzetem, abba egy itt szuletett ember 2 hetig nyomja az agyat... Hiaba, szigetorszag, es nem igazan kell orszagokon atsopro jarvanyokkal megkuzdeni. (Nem mintha hianyolnam ezt, sot - orulok, hogy nem igy van). Gyogyulj meg, ha a gyogyszerek nem jok, akkor maradjon a kalapkura, oszt jonapot...:o))
zöldszem
@enslaved: propeller.hu/itthon/3176420-helyes-korrupcio-legalizalasa-jol-ertjuk-meszaros
Itt vajon miért nem vizsgálódott a NÉBIH, mint a győri süti vásáron?
Itt nem házi készítésű a cucc?
Ühümmmm, engem meg zöldszemnek hívnak nem hülyének!
human
Megnézem már a sótárban, hogy az "adottság" szónak szinonimája-e a korrupció, mert akkor értem mit kamuzik össze az a kiskirály.
enslaved
@zöldszem: Mert nem kellett érte fizetni:-))
Toby
"Még egyszer mondom, azt gondolom, az nem bűn, ha valaki valakinek a rokona. Ez egy adottság.”ű
Erős ismerethiánya/fogalomzavara van a gázpuffasztó lőrincznek, ami az "adottság" szó jelentését illeti !
Így lehet egy natúr hülyéből, 88. milliárdos Mocsokisztánban, mert ahhoz nem iskola kell hanem kapcsolat...és szotyola !
enslaved
@Toby: Az adottság témát már az elején kiveséztük Karmával:-)
enslaved
@zöldszem: Ajánlhatok egy jó orvost:-))
Toby
@enslaved: Az oldal által beadott hsz.-okat olvasom, nem az elejétől kezdve az összes kommentet !
Nem baj ?
enslaved
@Toby: Nem hát, te agresszív emberke:-)
Toby
@enslaved: De azért muszáj volt ebben a tárgyban megszólalnod !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.