Dübörög a földmutyi, gond nélkül veszik meg az állami földeket az oligarchák. Nem volt kihívója sem a Mészáros Lőrinc-féle Búzakalász 66 Kft-nek, sem a másik nagy felcsúti klán, a Flier-família egyik tagjának sem a Fejér megyei földek árverezésekor. Egy-egy árverés – kihívó híján – csupán egy percig tartott, a földek értéke pedig 14 és 104 millió forint között változott. A Népszabadság kabaréba illő videója arról, amit a kormány a vidék, a magyar gazdák és családi gazdaságok felemelésének nevez.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Minek egyáltalán ez a cirkusz?? Írjátok a dagadt szerelőre és pereputtyára a földeket azt kész!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Freewolf: Hogy mit képvisel orbán.. A magyarságot?? :-O
ilyen jót már rég röhögtem.:-D
bár nem vicces kicsit sem.. remélem van házioltárod is, ahol naponta ötször imádkozol fényességes nagyurad hátsófeléért.
Freewolf
@micfild: Támogatom Orbánt és a Fideszt, mert a társadalmi gondokra csak nekik van válaszuk és a Jobbiknak!
bakegya
6 másodperc?-egy is elég ahhoz, hogy földbe harapjon...@yazo64: @micfild: a falusiak ahol cigány a fél falu teljesen feleslegesen termelnek,mert még a kerti zöldséget gyümölcsöt se képesek megvédeni a tolvajlás miatt-vagy belefáradtak a gazdálkodásba.AZ IFJÚ ENERGIA ELVÁNDOROLT A MEGÉLHETÉS IRÁNYÁBA.KAPA KASZA A MÚZEUMBAN. .A földjeiket bérbe csakkk a nagygazda veszi ,de az is csakkk akkor ha a sajátjával egybeszántani képes-az olajos magvakból van itt a pénz-a földek nagybani lerablása következik-az erdőkkel ugyan ez a helyzet-kilopták ,vitték és viszik kamionszám az égetőkbe.TAROLNAK A TOLVAJOK AZTÁN A KURMÁNY SZÁMONKÉRI BÜNTETI A VOLT KULÁKOKAT,DE MÁR AZ ÖRÖKÖSÖKET IS A VISSZATELEPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGGEL.Jó pár embert ismerek akik öngyilkosok lettek emiatt,vagy ráment a családi életük,ORBÁN LEMÁSOLTA A GÖMBÖS KURMÁNY ELBAXOTT MEZŐGAZDASÁGPOLITIKÁJÁT ÉS EZZEL A MI HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉNKET TETTÉK TÖNKRE,A FAZEKAS JÓL TELJESÍT NEKI ÉS A MÉSZÁROSUNKNAK STB... A BOROSSAL ,CSÁNYIVAL AZ ÉLEN.A CIGÁNYKODÁS KORA FOLYIK MOST,MÁR NYILTAN...az állam -és nép nevében...én már kínaiul kezdtem tanulni és oroszból is hospitálok!
pagoda
Jól odavert a húsklofolóval, márpedig csak az az egy viheti el! Megrendezett bohóckodás!
mariaberta
Mészáros is csak addig lesz Orbán kegyeltje, amíg valami miatt más lesz a véleménye, mint nemes és nemzetes Orbán Viktornak.
Egyszer, ugye emlékszünk erre néhányan, Simicska azt mondta, "Isten irgalmazzon nektek... a címzett behelyettesíthető. Most miért nem mondja? Elkényelmesedett?
mariaberta
@Freewolf: Hát, bár nem vagyok híve a jobbiknak, szerintem már ők is jobbak, mint ezek. Inkább ők, mint Orbán és brancsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.