Disznóöléssel, ingyen étellel és itallal megspékelt falunapot, adventi vásárt tartott Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor faluja, Felcsút. A Népszabadság ott járt, és egészen meglepő dolgokat sikerült kiszednie a nemzet gázszerelőjéből.

Felcsút polgármestere mindenekelőtt kifejti, hogy ő még mindig nem oligarcha, majd (mint nem oligarcha) elmeséli, hogy milyen állami földekre fáj a foga: rokonaival és vállalkozásaival egymilliárd körüli összeget is eltapsolhatnak a liciteken.

Az alaplicitet tartjuk minden esetben, tehát elképzelhető, hogy ekörüli összeg lesz a vége. De talán mégsem, mert Kajászó mellett 400 hektárnyi földre nem jelentkeztünk be. Inkább Alcsútdoboz környékén akarunk megszerezni minden lehetséges területet.

A nem oligarcha Mészáros a Lex Tiborcz néven elhíresült, családi korrupciót legalizáló törvénymódosításról azt mondja, ő és cégei nem is indulnak közbeszerzésen, nem ismeri a változtatásokat, de

az nem bűn és nem bűncselekmény, ha valaki valakinek a rokona, ez egy adottság, amin nem tud az ember változtatni. Én nem élek egy háztartásban sem a miniszterelnökkel, sem senki mással, csak a családommal, és nem is tudom, hogy a közbeszerzésben milyen változások vannak.

Vagyis ha jól értjük, Mészáros szerint nagyon is rendben van, ha egy politikus nem egy háztartásban élő közeli rokonai közbeszerzéseken indulhatnak, akár olyanokon is, amelyeket az adott politikus hivatalból felügyel.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,varjú, a varjúnak szemét nem vájja ki,, (nem véletlen a holló helyet a varjú)...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@verőce21: Az ég lehet, de én NEM !!!
Desischado
Erre nem csapott le az adóhatóság?! És mi van, így kenyerezi le a népet?! Nekem egy falat sem kellene ebből a "lakodalmasból", pfujj!
Jellemző, hogy mészárosnak rendben van ez a "közbeszerzés", hszen mindre biztos befutó! Mutyi ez a javából!
papa.49
@Desischado: És a nehib, vagy mi a franc, ami akkor ,,csapott le,, mikor pogácsát árultak az embereknek???
jageragnes
Figyelem elterelés! A nem hír is hír!!
solidedge
Biztos vagyok benne, hogy a felcsútiak szeretik Mészárost. Dől, a lé, fejlődik a falu, szemük előtt már a metró, űrállomás és a falu fővárossá nyilvánítása lebeg. Az emberi természet már csak ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.