Farkas Flórián kifizetései miatt az EU csalás elleni hivatalához (OLAF) fordul a DK, mert úgy vélik, a roma fiatalok iskolában maradását és szakmaválasztását szolgáló támogatásokat másra használták fel.

Ezeket a pénzeket használja a kormány arra, hogy stabilizálja Orbán megbízottjának korrupciógyanús ügyei miatt inogó székét. Az orbáni bűnszövetkezet saját hatalmi vircsaftjaiban osztogatja hűségpénzként az EU-s pénzeket, átverve 500 millió európai adófizetőt. Ettől kezdve ez már nem csak Farkas Flórián, hanem a teljes Orbán-kormány korrupciógyanús ügye

- írták közleményükben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Szókrakész: És a fidesz sem tett feljelentést akkoriban. Fene sem érti ezt. Egyébként azért olyan nem volt régebben, hogy luxusvillát kapjanak a romák. Most van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Dísz cigánynak elhúzzák a nótáját?
Egykori migránsként nem okoz nemzetbiztonsági veszélyt. Leg kedvesebb kisebbségeim közé tartoznak a cigányok. Lennének már kisebbségben úgy, ketten de még ez is sok belőlük.
Szókrakész
@magyarbakancs: Ahogy a távol-keleti bölcsek is mondanák.
A kisebbség az sokszor több.
magyarbakancs
@Szókrakész: "A kisebbség az sokszor több"
Ez az ,látom érteted mire célzok.
.
mariaberta
És ugyan miért??? Magyarországon nincs erre alkalmas szervezet, hogy az ilyen bűnözőket megfelelő módon kezelje? Lagzi Lajcsival bezzeg nem ilyen nagyvonalúak Lassan már azt is vizsgálják vele kapcsolatban, hogy vesz-e lélegzetet.
Farkas F. mivel érdemelte ki ezt a kitüntető bánásmódot? Rokona Orbánnak? Mármint nemzetiségileg? Mert az akkor -természetesen- érthető.
magyarbakancs
@Szókrakész: Köszönöm nem szerettelek volna megbántani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.