Sokkal rosszabb összetételű anyagból készültek a BKV-s formaruhák, mint amilyennek megrendelték azokat, derült ki egy minőségvizsgálatból, amit a Közlekedési Alkalmazottak Polgári Szakszervezete tett közzé Facebook-oldalán.

Az ÉMI-TÜV vizsgálatot a szakszervezet kezdeményezte, a teszt a ruhák anyagösszetételére és minőségére terjedt ki. A vizsgálatból többek között az is kiderült, hogy nem lehet rendesen kimosni a ruhákat, amik mellesleg nem szellőznek, könnyen feltöltődnek és szikráznak.

Az Index megtudta: egy ilyen minőségű kabátért (béléssel) 52 850 forintot fizetett a BKV, a női hosszú ujjú blúz 8000 forint, a férfiing pedig 8400 forint volt. Egy férfi nadrág 13100 forintba került.

Az Index kérdésére a BKV-nál elmondták, hogy az ÉMI-TÜV szakértői véleménye alapján a BKV Zrt. belső vizsgálatot kezdeményezett, mely jelenleg is tart. Amennyiben a formaruhák nem felelnek meg a szerződésben előírtaknak, abban az esetben élni fognak minden olyan szankcióval, melyre a megkötött szerződés lehetőséget ad.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kinek a varrodája is készítette eme remekműveket???
Hellcat
ÁÁáááá biztos nem lopták szét a beszerzést...neeeeem.
justhpeter
@papa.49: Mély megrendüléssel tapasztaltam, hogy eltaláltad első gondolatomat.
justhpeter
@papa.49: Mély megrendüléssel tapasztaltam, hogy eltaláltad első gondolatomat.
papa.49
@justhpeter: Azonos ,,rugóra jár,, az agyunk)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.