A focinál. Figyeljenek, mit mond Szávay István Jobbik-képviselő a magyar részvétellel zajló futball Európa-bajnokság kapcsán:

Jelen állás szerint azonban nem lesz lehetősége minden magyarnak arra, hogy a helyszínen szurkolhasson a nemzeti tizenegynek. 

Ugyanis:

csak azok lesznek jogosultak jegyet vásárolni a magyar válogatott mérkőzéseire, akik magyar állampolgársággal vagy magyarországi állandó lakcímmel rendelkeznek.

Ezt pedig egy virtigli nagy magyar nemzeti párt természetesen nem hagyhatja:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint meg kell teremteni a lehetőséget arra, hogy bármely magyar a helyszínen követhesse a mérkőzéseket. Álláspontunk szerint megoldás lehetne, ha a Magyar igazolvány vagy valamely magyarországi szurkolói kártya is elegendő lenne a jegyvásárláshoz.

És ki segíthet a Jobbiknak a probléma megoldásában? Hát persze, hogy Semjén Zsolt!

A Magyar Állandó Értekezlet múlt heti ülésén örömmel hallottuk Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettestől, hogy a magyar nyelvű sportműsorok külhoni közvetítésének ügyében már komoly lépéseket tettek, és van esély a megoldásra. Ennek persze oka lehet az is, hogy Orbán Viktor idén nyáron egy erdélyi rendezvényen azt mondta: „Komoly kérdésnek tartom ezt az ügyet, úgyhogy Semjén Zsolt azonnal intézkedjen!” Most ebben a hasonlóan fontos ügyben szeretném kérni a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest: azonnal intézkedjen!

Szávay szerint "az idő sürget, hiszen a jegyek értékesítése december 14-én megkezdődik", ezért nagyon várjuk, mit lép Orbán, most, hogy a fájdalmasnak számító, mindenkori miniszterelnöki figyelemre méltó foci-ügyben ugrott neki a Jobbik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ki az, aki még tömjénnel szóbaáll ? Ügyes jobbikos húzás, ott kell a genyóba belerúgni, ahol lehet !
justhpeter
Tisztázzuk ! Minimális értelmi képességekkel megáldott ember nem áll szóba Tömjénnel. Már csak annál fogva sem, mert érdemi, értelmes válasz semmilyen kérdés esetében nem várható tőle. Ez a foci kérdés érdemein túl fel van nagyítva. Szuper eredmény, de milyen áron. Hol tartana az egészségügy, ha a TAO pénzeket és a haveri alapon adott pénzeket megkaphatta volna, vagy hol tartana az oktatás, ha a fejlesztésre csak a stadionpénzek felét megkaphatták volna. Vagyis, ha a kormánynál nem prioritás az egészségügy és az oktatás - csak a foci és a stadion -, akkor a híveknek is el kell gondolkodniuk, amikor a kórházak kritikán aluli állapotát, vagy az oktatás színvonalát kifogásolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.