Eddig 1 millió 521 ezren írták alá a Fidesznek a kötelező betelepítési kvóták ellen indított petícióját – közölte Gulyás Gergely és Németh Szilárd kormánypárti országgyűlési képviselő szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Elfogadhatatlan minden olyan diktátum az Európai Uniótól, amely azt akarja előírni, hogy kikkel éljenek együtt a magyarok – fogalmazott Gulyás Gergely a vasárnapi Fidesz-kongresszus helyszínén, a Hungexpón, újságírók előtt.

Németh Szilárd azt mondta: a kongresszus résztvevőit is arra kérik majd, hogy "védjük meg az országot, folytassuk az aláírásgyűjtést", amelynek eredményeként nőhet a kormány mozgástere a kötelező betelepítési kvóták ellen.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a pártutasításra megjelent adat. Én a valós számokra lennék kíváncsi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Hányan írták alá bérmunkában Gergely? Mennyi volt a tarifa Gergely? Darabbéres munka volt Gergely?
silber13
És a le ez a kimutatás is olyan, mint a cári udvar által megrendelt Verescsagin csataképek fizetési feltétele Gergely?:-))) Azaz a kép értékét az ellenséges halottak darabszáma határozta meg, itt meg az aláírások mennyisége.. Igaz ez Gergely?:-)))
klimsch
@silber13: Miből gondolod, hogy ehhez bérmunka kell és nem józan paraszti ész?
simmering73
Ez a pártutasításra megjelent adat. Én a valós számokra lennék kíváncsi.
silber13
@simmering73: Ezt felfoghatná @klimsch: is!:-)))
eszegfu
@klimsch: 13:05 A "józan paraszti észről"... csak egy pár gondolat. Becsült adatok alapján 800 ezer és 1 millió között van a Németországba érkezett menekültek száma, az EU országok 28 tagállamból állnak. Ha nem nézem a lakosságát és a gazdasági helyzetét az egyes országoknak, hanem az 1 mill. elosztják mondjuk a 28 ország között, akkor is 1-1 országra 35.714 fő jut. Ez szerinted akkora "tragédia" lenne, hogy aláirásgyüjtéssel kell bajlódniuk?!
1magyar
@Horizont: Ha téged arra kötelez egy klub aminek tagja vagy, hogy legyél öngyilkos - megteszed?
Toby
Jól van, úgy néz ki a dolog, hogy meglesz az 50 millió magyar aláírás !
( Hogy gürizhetnek a "kódexmásolók"...)
1magyar
@Horizont: Igen, rohantam aláírni, elsőként. Egyet sem gondolok ide.Van elég bajunk
kakaósbögre
nos,én azt sem hiszem el amit egy fideszes kérdez.
Vizual
Nekem már az jut eszembe, amikor az autópályán bemondja rádió : Egy autós szembe megy a forgalommal. Mire az autós: Egy ? Mind szembe jön ! " Na Orbán is igy látja Europát. Komolytalan lett. Már kiröhögik.
hemami
@Horizont: Egyet sem szeretnénk idetelepíteni, ha nincs más mód, inkább lépjünk ki az Eu-ból. A lakosság túlnyomó többsége a csatlakozás óta semmivel nem él jobban, mint előtte , sőt még az " átkosban " is jobb volt. Akkor sem éltünk nagy lábon, de ilyen létbizonytalanságban sem. Az utódaink érdekében mentsen meg minket a jó Isten a betelepítéstől. Láthattunk eleget a következményeiből , azokról a helyekről, ahol betelepítették őket és már elég sokan vannak, hát ebből nem kérünk. Bármilyen rossz is a belpolitikai helyzet, ennél minden csak szörnyűbb lehet, ha befogadjuk és letelepítjük a honfoglalókat. Például ( negatív, elrettentő ) szolgál az összes olyan állam, ahol ezt megtették. Az egész világon, még Ausztráliában is csak a baj van velük. " Hálából " elképesztő dolgokat művelnek, túl sok lenne az összeset felsorolni is.Tiltakozom ellene, még akkor is, ha a belpolitikában én sem értek egyet nagyon sok mindennel. Viszont ez a kérdés minden mást felülír.
enslaved
@Horizont: Egy is veszélyes lehet közülük, ha bombát szerel magára...Egyébként meg Komlóra már hivatalosan is betelepülnek, lakásokat vehetnek. Baj lesz még ebből.
enslaved
@1magyar: Vannak hívek, akik képesek leugrani a legmagasabb hegytetőről is, ha azt mondja a vezetőjük, ott szebb élet vár rájuk...
hemami
@hemami: @hemami: Azokról a helyekről, ahol betelepítették őket és már elég sokan vannak. A jó Isten mentsen meg minket mindettől a sok szörnyűségtől. A félelem egyáltalán nem indokolatlan .Az egész világon, Ausztráliáig bezárólag a negatív , elrettentő példák sokaságát láthattuk, hallhattuk a " hálás " bevándorlókról, hát ebből nem kérünk. Ha más megoldás nincs, akkor inkább lépjünk ki az Eu-ból, hiszen a lakosság túlnyomó többsége most sem él jobban, mint az "átkosban ", sőt.. Akkor sem éltünk nagy lábon, de ilyen létbizonytalanság sem volt.
ThAdam
Online Népszavazás alapján:
Egyet ért-e Ön az EU által megfogalmazott betelepítési kvótákkal?
Igen egyetértek: 38%
Nem értek egyet: 62%

Mindenki véleménye számít. Szavazz te is!
www.facebook.com/onlinenepszavazas
Mézike
@Horizont: Ja! Tipikus ...
Sajnos az ilyen idős embereket felhasználva próbálják manipulálni a fiatalabb korosztályokat. Hogy én is mit hallgattam Mária nénémtől míg élt...:-(
enslaved
@Horizont: Én nem rettegek, csak tényeket közlök. Rettegni ráérünk majd, ha az első merénylet megtörténik.
1magyar
@Horizont: A Macedón-Görög határon már a jogaikat követelik Európában. Ha ideért a jövedelmedet, lakásodat, munkádat, feleséget, lányodat követelik.
1magyar
@Horizont: Nem láttad a finneknél háborgót? Azt mondta ilyen szar ételt csak a kutyájának és a nőnek adnak otthon.
1magyar
@Horizont: Én nem tudom, de egyetlen egyet se helyezzenek ide. Terroristából egy is sok.
colibri
Az aláírás gyüjtemény egyenlő a legeslegfrissebb Kubatov listával!
DR Eric CARTMEN
Tegnap az Egyetem téren mellettem kérdezte meg a "gyűjtőket" egy bácsika: 10 perce aláírtam már a Kálvin téren. Nem baj, nyugodtan aláírhatja többször is --volt a válasz. No ennyit erről.
hetöndöe
Miért nem mindjárt 50 milliót írtak,nem mindegy,mekkorát hazudnak?Az idióta birkák úgy is mindent beszopnak.
1magyar
@Horizont: Én se rettegek, nincs lányom.
1magyar
@Horizont: Orbánék éhenhalást idéznek elő, ezek meg azonnali robbantást. Melyik a jobb?
glorianna
Érdekes megfigyelni, hogy milyen irracionális félelmek irányítanak egyeseket. Mo-n átlag kétnaponta történik egy gyilkosság, az elkövetők zöme családtag - de az ide írogató rettegőktől még nem olvastam, hogy attól félnének: valamelyik családtagjuk megfojtaná, megkéselné vagy más módon megölné őket. Vagy: Mo-n naponta 12-15 autóbaleset történik, mégsem attól félnek, hogy beléjük száll egy ámokfutó az utakon vagy beborul az árokba a busz. Attól viszont nagyon félnek, hogy többszáz kilométerrel arrébb megvezetett nyomorultak balhéznak.
Félnivalójuk, vagy inkább féltenivalójuk a Leszbosz-szigetieknek vagy a Lampedusa-szigetieknek volna. Utóbbi szigeten három éve több tengerből kihalászott menekült van, mint ahány lakosa van a szigetnek.
Miféle emberek vagyunk mi, magyarok?
(A letelepedési kötvény vásárlók száma meghaladta a 10 ezret - vagyis attól nem féltjük sem a kultúránkat, sem egyebünket, aki eleget fizet?)
Ugyanakkor: a közel-keleti háborúzást valahogy abba kéne hagyatni a résztvevőkkel, mielőtt még tovaterjed a tűz...
kutyahűség
És mit számít? Ha pénzt akarunk kapni az EU-től, akkor alkalmazkodnunk kell a szabályaihoz. Oszt jónapot. lehet itt ingyencirkuszolni, de teljesen hiábavaló. Ne tereljünk!
rosalinda57
@DR Eric CARTMEN: És hányan lehetnek még, akik itt is és ott is aláírták ?
cs.n.
Kb. ennyire tippeltem, csak Kósa Lali beszámolóját hiányolom, nem tán beteg? Vagy csak szabin van a farkcióvezető úr? De szerencsére akad más is, aki telifújja a médiát ezzel, a nemkarfiolfülű rezsiharcos ott van a szeren mindig.
Desischado
A kötelezettségek és a szabályok elfogadása az smafu, de a pénz az bezzeg kell! Undormány egy banda az orbán banda, annyi szent! Neki kapóra jött a menekült ügy, de ritka aljasság ezt riogatásra használni. Addig meg ők vígan lopnak tovább. Ezzel kéne foglalkozni!
F_Viktor
@alterego56: Írod:
"Néhány az aláírók közül. Csupa értelmiségi."

Igen, az ide írogató, mantrázáson kívül mást elvárni felesleges agyatlanok láthatók a riportban .-)
F_Viktor
"Eddig 1 millió 521 ezren írták alá a Fidesznek a kötelező betelepítési kvóták ellen indított petícióját – közölte Gulyás Gergely és Németh Szilárd ..."

Tehát 6,5 millióan még mindig nem írták alá?
Ez még kevés, erre felesleges verni a nyálat.
karma1
@hemami: Legyszives, mondjal ilyen adatot, mert nagyon kivancsiva tettel... Plane, hogy Ausztraliat is emlitetted elrettento peldakent...

Az eddigi terrorcselekmenyeket unalombol fanatizalodott BUNOZOK csinaltak, akik lehetnek mindenfele nemzetiseg tagjai, akar a szulohazajukban is, akiknek eleg annyi is, hogy talalhassanak valamilyen jo kis ideologiat, aminek a menten lehet balhezni.
En a helyedben ezerszer jobban f@snek mondjuk egy Gyongyos korul orjaratozo betyarseregtol, vagy egy borfeju nacitol, akirol a mamaja se gondolta volna, hogy fanatizalhato, de a gyerek talalt a neten uj, jobbikos uszitast, szervezodest...
Az ausztral hireket nap mint nap hallom, erdekes modon, soha semmifele terrorcselekmenyt nem tesznek a bevandoroltak. Nem es nem, az Istennek se! Es tudod, hogy miert? Mert ide az orszag (Ausztralia) allamma alakulasa ota MINDEN NAP keretlen emigransok, menekultek ostromoljak, es ok erre talaltak megoldast, kezelik, integraljak oket, es ja, mert az orszag miniszterelnoke, Mr. Turnbull nem riogatja , hanem gondozza es vigyazza a nepet... Es fokent nem elmebeteg...
karma1
@glorianna: Nem lehetett volna pontosabban megfogalmazni...:o))) Es meg egy: az itt morgolodoknak meg most se tunt fol, hogy sem Magyarorszagon, sem mashol a VANDORLO migransok NEM kovettek el a nep, a lakossag ellen nemcsak terrorcselekmenyt, de sima buncselekmenyeket sem: nincs semmijuk, csak amit a ket kezukben tudnak cipelni ezer kilometereken keresztul, de soha nem hallottam, olvastam arrol, hogy etelert vagy egyeb javakert betortek volna, loptak volna, vagy noket, oregeket, gyerekeket bantalmaztak volna. (Mintha a 7. erzekuk megsugta volna, hogy ezt nem tehetik, mert erre a tortenelmi pillanatra var don vittore, hogy igazolva lathassa a terrorista elmeletet)
eszegfu
@hemami: Elfogadom a véleményedet. Az "ilyen létbizonytalanság nem volt" mondatod viszont pont arról árulkodik: nem a menekültügy, nem is a kötelező kvóta miatt ilyen M.o. helyzete. Pontosan tudom, hogy nem tudlak én sem megnyugtatni, ezért csak annyit: látod a "szörnyüségeket" más országokban és rettegsz, hogy itt is az lesz...ezzel az erővel nem szabadna autóba sem ülnöd, mert annyi rémséges baleset történik...vagy minden ablakodra erős vasrácsot kellene szereltetni, őrző-védő szolgálatot kellene fogadnod, mert sok a betörő, az idős háziakat bántalmazó alak... és még sorolhatnám mit nem kellene tenned, nehogy az a baj érjen, amit sokszor olvasol az ujságokban és látsz a TV-ben. Ezzel az örökös félelmeddel saját Magadat örlöd fel... nem szabadna igy élned... de tudom a bőrödből nem tudsz kibujni és másképpen élni... sajnálom őszintén.
Yoda69
Ez megint Csak egy gumicsont.
Korrupcio, habony, lazar kurvazas, egeszsegugy, Euro 318, ezekrol beszeljetek.
Butautáló
Mindezt 2000 ember miatt! Akiknek az eltartását még ki is fizetnék 6000 EUR/fő/év!! Tehát semmibe sem kerülnének! De Magyarország fizet 18 millió eurot és ez a kampány se lehet filléres dolog! Van pénz dögivel, nincs miért panaszkodnia Magyarországnak!
kukac50
Minek az aláírásgyűjtés ha már bíróságra adták?
Mindenki írja alá azért,hogy a Magyaroknak ne kelljen több juttatást adni,mert ha betelepítenek azoknak uniós szabály a 700-800 euró havonta az ellátásuk, a Magyaroknak sem lehetne kevesebb,még a közmunkabér sem.
Ezért gyűjtik még most is az aláírásokat?
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Ausztraliat is emlitetted elrettento peldakent..."

Látod, látod? Így működik Magyarországon az agymosás...
@hemami: egy jó példa erre. Ő TUDJA mi történik Ausztráliában, a világ másik felén, e ennek a TUDÁSNAK birtokában Magyarország, a magyar emberek érdekében támogatja az EU-ból való kilépést, feladna mindent amit kivívott az ország 1990 óta, s inkább Putyin martalékává dobná Magyarországot, mint egyetlen menekültet befogadna.

Szörnyű, ami Magyarországon a fejekben történik, szörnyű amit Orbán tett 5,5 év alatt.
karma1
@F_Viktor: Igen, ez a valoban ijeszto: tudom, olvasom, hallom, latom, hogy VALOJABAN hogy allnak hozza a "asylum-seekers" -ek kezelesehez, meg mi is hogy allunk hozza itt, es akkor jonnek a sikeresen agymosottak, mert o a szomszedasszonytol hallotta a piacon, milyen szornyusegek folynak errefele... Es ha belefeszulsz, ezt a hitet, ezt a gondolatot mar a budos eletbe nem fogod kitorolni senkinek sem az agyabol...

Igen, ennek az agymosasnak, az emberek kezelheto zombiva valo zullesztesenek kulon pontban kell majd szerepelnie orban bunlajstromaban...:o(((
F_Viktor
@karma1: S mi a megoldás?
Élhető Magyarország csak akkor lesz a fityesz nékül ha kihal 1-2 agymosott generáció?
karma1
@F_Viktor: Nem, Biztos , hogy nem ez a megoldas... Sajnos , ez olyan, mint a rakgyogyitas: amikor elpusztitjak, kieheztetik, sugarazzak a rakos sejteket, rengeteg jo, eletkepes szovet is elpusztul a testben, ami mar nem rekonstrualhato, az elveszett orokre a paciens reszere...

Abban bizom, hogy a nagy szamok torvenye alapjan ki kell hogy nevelodjon egy reteg, aki mindenben megfelel egy uj, forradalian, de egyben felelosen gondolkodo csoportnak, es ennek lesz egy zseni vezetoje, aki nem a jelenlegi fide$$-bol valt demokratikusra, liberalisra, hanem uj, erintetlen, jo moralu ember lesz, es foleg kikezdhetetlen. Voltak ilyen embereink, azok most mar regen kulfoldon elnek, vagy mar meghaltak a Nagy Generaciobol, vagy csak belefaradtak abba, ami itt folyik.

Szerintem lesz ilyen ember, de azert varom a torvenyes lepeseket az Uniotol, es nem a benazasat, hanem a cselekveset. Nem hiszem el, hogy az Unio annyira vak es/vagy tehetetlen legyen, hogy ne lassa, hogy egy csalo lehuzza a sajat orszagat es az Uniot is maximalisan anyagilag, gazdasagilag.
Az Unionak egyenjogu tagjai vagyunk, ha onnan omlik a penz - marpedig meg mindig omlik, ellenorizetlenul, szamonkeretlenul -, akkor igenis a kotelessegekben is osztoznunk kellene, mert alairtuk onszantunkbol, dalolva a kozos alapszerzodest, nem huzhatjuk ki magunkat buntetlenul alola.

Meg mindig azon csodalkozom, hogy az Unionak miert nem fogy el a turelme, miert nem allitja le addig a penzeket, amig bizonyos dolgokat nem tisztaznak, tehat meddig hagyjak, hogy orban es a bandaja a markaba rohogve siman afrikai szegenysegbe dontse az orszagat, amibe az Unio vagyonokat ol...
F_Viktor
@karma1: Értelek, de csak az unióban bízni kevés lesz.
Mit tud tenni az EU? Az elvonások hatására Orbánt kikényszeríti az EU-ból, a diktátor pedig máshol, más diktátoroknál keresi az újabb pénzforrást maga számára.
Új, politikailag általánosan támogatott elit felépítése szinte elképzelhetetlen, még csírájában ellehetetleníti a hatalom, mert az eszköze csak neki van meg rá.
karma1
@F_Viktor: Akkor marad a klasszikus megoldas? Mert azert nekem mindenkim otthon el, akit szeretek... Nem tartanam igazsagosnak, hogy egy par szaz fobol allo bunbanda miatt artatlan emberek haljanak meg.
Szerintem az EU-nak kell, hogy legyen modja a renitenskedo tagallamokat megregulazni, es nem nagyon hiszem, hogy mas diktatorok tamogatnak orbant... putyin mar eleget adott, a tavolabbiaknak meg nem erdekuk ennek a diktaturanak az eletbentartasa, pont annyira fontos dolog, mint a kommunizmusban Kuba volt nekunk...

Mindenkinek megvan a sajat belso problemaja, a terrorizmus, amit mindenki a masik orszagaban akar uzni, nem a sajatjaban...

En meg varom a s@ggberugast az EU reszerol... Az egesz EU-ra nezve veszelyes, amit orban muvel...
Le kellene kapcsolni ot, mint elmebeteget, ami mar nyilvanvaloan regen nemzetbiztonsagi kerdesnek kene, hogy legyen, ezert viszont a kozvetlen kornyezete a legnagyobb felelos, hogy engedik kozszerepelni...foleg egyszemelyben donteni,...
libellle
@Horizont: Tegnap 13:31 SUPER !!! MINDENT RÖVIDEN LEIRTÀL.
libellle
@hemami: Megmagyaráznád azokat az "elképesztö dolgokat" amiket a migránsok müvelnek. Ellenben itt légyszives ne a te félrevezetett véleményed ird le hanem azt tényekkel támaszd alá. Bizonyára nincs arról a leghalványabb fogalmad sem, hogy mi történne magyarországgal amennyiben nem lenne EU-tag például 2016 Januar elsejétöl. A legelsö, Nem lennének nyugdijjak. Orbánék családostol bandástól mar elötte eltüntek volna. Nektek ott hagynák azt a hatalmas kaosz amit teremtettek. Meggyözödésem az, hogy senki nem tudja a károkat felmérni amit az a maffiosi banda okozott. Meglepönek találom a vehement tiltakozásodat, már csak azert mert ott Magyarországon rengeteg arab születésü ember él. Miert nem tiltakoztál akkor ennyire amikor azokat oda szozialista barátságból betelepitettek. Nem jut eszedbe az, hogy "minél szinesebb annál erdekesebb" Kilépnétek az EU-ból a rengeteg Magyarnak el kellene hagynia az EU-s országokat. Képzeld el legalább 800 százezer emberrel több munkanélküli lenne, aki nem tudná megélhetését abszolut megoldani. Az egész csupán egy belháburuba torkollana.
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Nem tartanam igazsagosnak, hogy egy par szaz fobol allo bunbanda miatt artatlan emberek haljanak meg."

Igen, ezért tartom a fityesznél is bűnösebbeknek a szekértolóit, a birkákat.

Putyin:
Egyes elemzések szerint Putyinnak addig van szüksége Magyarországra, míg Orbán bentről bomlasztani képes az EU-t.
Szerintem EU-n kívül is aranyat ér neki az ország, mivel elkezdődött egy újabb hidegháború. Majd mennek újra az orosz csapatok Magyarországra, s ez stratégiailag szükséges lesz Putyinnak.

EU:
Az unió sokat nem tehet ha kilépünk, nem fog fellépni polgárháború esetén. Bezzeg majd az orosz csapatok...
karma1
@F_Viktor: Szomoru jovot vazoltal fel, Kedves...:o(((
libellle
@enslaved: Attól is rettegsz amikor naponta több gyilkosságot közöl a média ott Magyarországon.? Vagy az ugy gondolod a okay mert magyar polgár követte el?
libellle
@F_Viktor: Mindenkor ellehet"zavarni " egy kormányt. A legnagyobb problémát ott látom, hogy egyszerüen a polgárok nagy része távol marad a választásoktó lMagyrorzságon. Demokrátikusan csak igy lehet ezt a szörnyü maffiozi bandát eltávolitani, és teremészetesen utánna felelöségre vonni az egész begázst
karma1
@libellle: En sokszor felkapom a fejem az ilyen hirekre: ismeretlen hullat talaltak (mint pl. tegnap az autopalya mellett), anyak kiirtjak a csaladjukat, mert nem tud enni adni a gyerekeinek, vedtelen idos embereket vernek agyon fillerekert, meg ugy egyaltalan: ennyi gyilkossag nem tortent a regi rendszerben...

Es ezeket egyet sem kulfoldiek csinalnak, hanem Magyarorszagon szuletett magyarok...
En ezektol sokkal jobban tartanek, azoktol akik barmilyen narkot benyakalva barmire kepesek,...
F_Viktor
@karma1: Szívesen írnám, hogy a birkák észhez térnek és a magyarok közösen, összefogva jövőre elzavarják a diktátort és összes oligarcháját, de ez irreális lenne tőlem.
Békés rendeződésben már nem hiszek, de kívánom a bűnös szekértolóknak, hogy valamikor, valaki(k)knek elszámoljanak tettükért.
F_Viktor
@libellle: Polgárháború, vér nélkül csak demokráciákban lehet egy diktátort elzavarni.
Ez Magyarországon már nem fog működni, Orbán míg érzi maga mögött az egy millió birka támogatását, addig önként nem fog lemondani.
Bercifiu
Az ellenzék orrba szájba tiltakozik a kerítés ellen. Talán igazuk van, de a sok tiltakozó közül eddig még senki nem tudta megmondani a tutit a menekült áradtat megfékezésére.
Talán a kormánynak felesküdött kötelessége, hogy megvédje az ország határait. E szerint nem kerítés hanem fegyveres határőrzés, az illegális határsértők ellen tűzparancs, sós puskából. Na ehhez mit szólt volna a sok áll humanista? Tuti, hogy hatásos megoldás. A határátkelő állomásokon belépni kívánóknak tisztességes eljárással el lehetett volna dönteni a belépés engedélyezését, vagy sem. Eddig meg csak a szar dagasztás ment.
hemami
@libellle: Mit kellene megmagyarázni ? Csak olvasni, nézni kell a videókat, tudósításokat arról, hogy mindenütt a világon hogyan " hálálják " meg a befogadásukat. Valószínűleg az a probléma, hogy pl. Németországban cenzúrázzák azokat a híreket, amelyek a bevándorlók disznóságairól szólnak. Egyébként " szeretem ", ha külföldre szakadt " hazánkfiai " magyarázzák meg , hogy mi a jó nekünk. Mi, akik jóban, rosszban itt maradtunk, a saját bőrünkön érezzük az itteni állapotokat. Nem tudom elfogadni ebben a kérdésben még az elcsatolt területeken élők véleményét sem, nemhogy a nyugati jólétben élőkét, mert tudvalevő, hogy a kibicnek semmi sem drága. Fenntartom a véleményem, miszerint a " rendszerváltásnak " csúfolt gengszterváltás sem hozott semmiféle jobbat mint, ami az "átkosban " volt. Akkor sem éltünk nagy lábon, de ekkora létbizonytalanság sem volt. Az egésznek a haszonélvezői persze más lapra tartoznak, de én a többségről beszélek. Túl minden gazdasági szemponton, sokkal fontosabb, hogy az egész identitásunkat ez az új honfoglalás. A legegyszerűbb minden olyan hírt, ami a bevándorlók disznóságaival kapcsolatos, egyszerűen kamunak nevezni, mint azt sokan megteszik. Amennyiben erre tőlem magyarázatot kérnek, én is kérhetem, hogy bizonyítsák be az ellenkezőjét.
Javítás : identitásunkat veszélyezteti...
hemami
@hemami: Továbbá, amióta az Eu-ban vagyunk, a lakosságunk túlnyomó többségének semmivel nem lett jobb. E téren is kizárólag a kiváltságosok a haszonélvezők.
vadnarancs
Azt hittem már régen 20 millió fölött írták alá. Ha már hazudnak, nem mindegy nekik, mennyit? A hívek azt is benyalnák!
hemami
@1magyar: Nekem van lányom is, fiam is és gyönyörűséges lányunokám is, akit még rémálmaimban sem szeretnék csadorban, vagy burkában, vagy mi a fenében, de még kendőben sem látni, nemhogy a valóságban. A többiről már nem is beszélve.
hemami
@karma1: A saját szememmel láttam videót pl. Ausztráliából is, de nemcsak onnan, hanem Londonból, Párizsból, Németországból, Dániából, Finnországból is. Olvastam erről tudósításokat is. Attól, hogy liberális gondolkodásúak minden ilyent letagadnak, kamunak minősítenek, még nem biztos, hogy igazuk van. Olvastam arról is, hogy pl. Németországban a bevándorlókra hátrányos híreket cenzúrázzák. Ha tőlem ezekre bizonyítékot kérnek , én is mondhatom, hogy bizonyítsák be az ellenkezőjét.
hemami
@glorianna: Történetesen a letelepedési kötvénnyel sem értek egyet, többek között.
hemami
@eszegfu: Elismerem, hogy ez a helyzet megbetegítő, de attól hogy homokba dugjuk a fejünket, a helyzet nem jobb, csak rosszabb lehet .Attól, hogy a tényekről nem veszünk tudomást ,sőt letagadjuk, nem lesz jobb senkinek.
eszegfu
@hemami: Valahogy a fejünk homokba dugása és a rettegés között sok más lehetőség van. Én nem folytatok "strucc-politikát", igyekszem a tényekről tudomást venni, de azt nem hagyom, sőt nem is akarom, hogy egy "egészséges félelmen" tul rettegésben töltsem az életemet... Ez csupán az én véleményem és hozzáállásom ehhez... természetesen elfogadom a Te álláspontodat is!
karma1
@hemami: Kedves, nem tudom , hogy milyen videot lattal Ausztraliabol, de en errefele elek, sot, en is bevandorlo vagyok. Na most azt hiszem, hogy talan en egy kicsit tobbet latok belulrol, mint aki otthon nezi az M1-et, olvassa a Magyar Idoket, vagy eseteg az MNO-t

A letelepedesei kotvenyt pedig azok a gazemberek adtak el vadidegen embereknek, akik jelenleg a felelmet keltik a menekultekkel kapcsolatban, vagyis a kedves fidesz...

Es azok a valakik utlevellel jottek, egy kalap penzt kolcsonoztek ennek a rendszernek, sot, majd valaki(k)nek , lehet, hogy ennek a kormanynak, de lehet, hogy orban utodkormanyanak meg vissza is kell fizetnie ezt a rettento sok penzt, merthogy ez kotveny volt...
eugen4402
Ne súgjatok, tippelek: harminc millió...? :-)
libellle
@hemami: Èn nem vagyok "külfödre szakadt " és nem akarok igy megmagyarázni semmit. Ezenkivül miután a Német media nem Magyar média itt nem cenzuráznak semmit. Amennyiben ugy lenne annál kiváncsiabbak lennének az ujságirók. Itt mindent megirnak rosszat és jót. Ellenben minden videot "össze lehet vágni" tetszés szerint és minden hirt össze lehet ugy szervezni, hogy olyanná váljon mint azok amiket te olvasol. èsn sajnos csak azt látom, hogy ott nagyon sok embernél sikeres orbán hazug gazember politikája.
karma1
@libellle: Nalunk sem cenzuraznak semmit sem...Addig lenne csak a kommunikacios miniszter a helyen, amig az elso cenzurazast jova hagyja...
eszegfu
@eugen4402: 21:16 Addig gyüjtik az aláirásokat, amig az EU "meghátrál" a kvóta ügyben... akkor még van sok idejük... de az gyönyörü lenne, ha a 8 mill. szavazóképes lakosságunk számát meghaladnák...azzal a "technikával", amit @DR Eric CARTMEN: irt!:)
eugen4402
@eszegfu: Már az sem szükséges, hogy egy személy több helyen is aláírja az ívet. Eljutottunk abba a stádiumba, amikor a bejelentett adatoknak semmi közük sincs a valósághoz. Azért írtam, hogy 30 millió, mert mindegy, hogy mi a valóság, a Központi Bizottság majd mond egy számot, azt kell elhinni. Kár, hogy az egésznek semmi értelme, hiszen az emberi jogok már másodlagos szerepet játszanak az orbáni New Deal-ben.
eszegfu
@eugen4402: 7:18 Értettem én mire gondolsz! Valóban az egésznek semmi értelme, csak "belügyileg" tartja továbbra is fent a viszályt! És tényleg elszakadtak a valóságtól... a tegnapi beszédében O.V. nagy mellel még azt is kijelentette: megvédjük az országot a terrorizmustól... mi van?! Ha szavakkal meg lehetne védeni, akkor ezt megtették volna pl. a franciák is... de még tevőlegesen sem lehet kivédeni az ilyent!!!
eugen4402
@eszegfu: Nem lepődnék meg, ha a tegnapi szövege miatt kitiltanák Nyugat-Európából. A Néppártoknak ilyenkor nincs véleménye?
eszegfu
@eugen4402: Biztos, hogy van véleményük... de majd O.V. -- mint már sokszor -- kimagyarázza: ez a magyaroknak szólt és nem is ugy gondolta... majd "pontositja".:(
eugen4402
@eszegfu: Ne feledkezzél meg a másik titkos ütőkártyájáról sem. Ha a megszokott "pontosítás" nem lenne elég, akkor jön a csodafegyver: ha őt elkergetik, akkor jön az a rettenetes Jobbik-kormány, amelyik még annyira sem tud beilleszkedni, mint ő és a Fidesz...
eszegfu
@eugen4402: Bizony elfelejtkeztem erről! Valós visszatartó erő, hogy ha nem a Fidesz, akkor ki?! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.