Orbán Viktor és a Fidesz elveszítette a kapcsolatát a jelennel és semmilyen értékelhető gondolata nincs a jövőről. A pártelnök beszédéből egyértelműen kiderült, hogy ma már képtelen bármi újat mondani, illetve tenni: eddig sem kormányozta az országot és a következő években is ezt folytatja. A mostani kongresszus csak a Fideszről szólt, kritika nélkül. 

A magyar emberek számára kiábrándító ez a gondolattalanság. Orbán Viktor nem mondott semmit Magyarország jelenéről, valódi problémáiról. Egy szót sem szólt az alacsony fizetésekről, az elmaradt állami fizetésekről, hallgatott a katasztrofális egészségügyről, a külföldre üldözött 600 ezer honfitársunkról, nem beszélt a magyar földek elkótyavetyéléséről és egy szava sem volt a saját köreit is mélyen érintő korrupcióról. A Fidesz egyedüli portékája ma a hazug öndicséret, az állandó félelemkeltés és az ellenséggyártás. 

Ha Orbán és a Fidesz ismerné a magyar valóságot, elsőként a megélhetést jelentő alapvető élelmiszerek áfáját csökkentette volna 5 százalékra. Aki tisztában van a magyar emberek hétköznapjaival, az tudja, hogy az éhezés bármi másnál súlyosabb és sürgetőbb baj. 

Orbán Viktor és a Fidesz képtelen szembenézni Magyarország igazi problémáival. Mostani kongresszusuk is csak azt üzente, hogy semmi újat és semmi jót nem várhatunk tőlük.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
@Mirabilis: Ebben az országban olyannal előállni mellyel csontnélkűl lehetne választást nyerni,csak én tudok!
A többieknek tanácsadók kellenek!
silber13
" A magyar emberek számára kiábrándító ez a gondolattalanság. " Eznem igaz, mert a fityisznél csak a csúti dagadt makogó Demoszthenesz csinál úgy, mint aki képes a gondolkozásra, bár eléggé nehéz egy beteg elmével ez a mutatvány. A többiek meg tapsolva félreállnak, mert ők olyan udvarias horda.
karma1
@silber13: Te, en ugy izgultam a valasztason, hogy csak na! Kepzeld, mi lett volna, ha abbol az EGY, azaz EGY indulobol nem lesz legalabb 2/3-os tobbseges valasztas!... De LETT! Olyan nagyon kivancsi lettem arra, hogy vajon ki volt az a 3 renitens, aki nem a vezirre adta le a voksat... Holnaptol mar az oreg gyozo kobanyajaban veheti at a csakanyt...

Eszak -Korea kutyaf@sza ehhez az eredmenyhez kepest,... Meg a Hazafias Nepfront is 92-96 %-ra valasztottak meg kormanyzopartnak, mert ugye adjunk mindig a szavazasra..
1177 fobol 3-an szavaztak ellene, vagyis 0.39 %-a a megjelent szavazoknak,...

Ugy latszik, annak a 3-nak mar tele van a zsebe.
dr. prédikátor
Nem hiszem el hogy csak hárman szavaztak a cigus fecalicus/ alias viktor szopkin/ ellen!De lehet hogy ez a három ellenszavazat is csak kamu!!! teljes az egyetértés a fütyi-sz ben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.