Közép-Európa legrégebbi, legnagyobb és legsikeresebb pártjának nevezte a Fideszt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke a párt XXVI., tisztújító kongresszusán, Budapesten, a Hungexpón.

"30 éve itt vagyunk (...), és a következő 30 évben is itt leszünk" – jelentette ki. Hiszünk Magyarországban és a magyarokban, hiszünk abban, hogy a magyarok bármilyen rossz helyzetből fel tudják emelni az országot – fogalmazott.

Mint mondta, a magyar nemzet se eltartója, se eltartottja nem akar lenni más népeknek. Csak erre lehetett építeni 2010-ben is, amikor egy csőd szélén álló országot bíztak a Fideszre a választók – hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve: azóta öt év telt, és ma Európa legbiztosabb pontja Magyarország.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Azt mondja: ,,Hiszünk Magyarországban és a magyarokban, hiszünk abban, hogy a magyarok bármilyen rossz helyzetből fel tudják emelni az országot" ... amivé tettétek, abból nehéz lesz, de nem adjuk fel. Bízom benne, hogy megtesszük DE nélkületek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Én is remélem, hogy itt lesznek- vagyis Európában- Albániában, vagy ettől is délkeletebbre
a hátukon az elmaradhatatlan sportszatyorral, abban hamuba sült pogácsa és betájolják
maguknak Azerbajdzsánt...Ott különösen jól érezhetik magukat az ilyenek és hasonlóak.
egon1
Nem néztem végig ezt a velejéig seggnyaló-a Kádári pártkongresszusokra emlékeztető-nyalógépek gyülekezetének ,a "Mosoly országa" című előadását,mert sajnáltam volna ki-hányni a vacsorámat !
Lepényleső
Hány nemzedéket akarnátok még a sárba tiporni? Mondja az üveges;levágott ujjamon
remélem meg tudom számolni.
silber13
@verőce21: A " legmagasabb vezetési e,lv" nálunk a lopás, mutyizás. De ezt neked, meg a hozzád hasonlóknak illő tudni!
Toby
Ez az ominózus mondat csak a birkáknak szólt nagyobb részt, hogy "ne széleggyetek má' széje' " ugyanis akár beismerik, akár nem, van egy - sajnos gyenge - belső ellenzéke a kondapártnak, különösen az orbánci vezetési stílusnak és erről őfelsége Szarkirály is tud !
Az osztogatásoknak i9s üzenete van a mondatagok felé,, aki beáll a sorba és becsókol a Szarkirálynak, az jól él, annak megélhetése biztosított, tehát érdemes hajlongani Őszarsága előtt !
verőce21
Úgy látszik jobban tetszett az itt beírogatóknak, amikor Józan János többszörösen igazolt párttag, amikor este, az alacsony reálbér ellenében végzett magas munkanorma után megtér otthonába - az egyszerű, de tiszta, típusbútorokkal berendezett otthonban, a falon a Párt kiválóságainak szentképei alatt -, ez a kommunista J.János családja körében optimistán pihen meg, és felolvassa gyermekeinek a kis Úttörőknek és Ifjúmunkásoknak a Párt hivatalos lapjának derűlátó vezércikkét. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.