előfordulhat, hogy mégis csak az a népszavazás lesz soron, amelynek szavazócéduláit flaszterkövek fogják alkotni. Nem azért, mert egy polgárháborús krízisnek drukkolnék, hanem azért, mert a történelmi példák alapján a nagyon bevédett uralmakat általában az utca ereje söpörte eddig el. Annak idején, Romániában is. Márpedig egy ilyen esetben nagyon nem mindegy, hogy a féligazságokra egy rasszista, homofób, sovén párt válasza, vagy egy igazi, a teljes lakosságot maga mellé állítani képes alternatív kormányzat ígérete képviseli a mozgósító erőt. Orbán kirohanása alapján, ő jelenleg a Jobbiktól fél látványosabban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Hellcat: A mai magyar politikai szereplők olyanok, mint egykor a KGST. Rühes kutyákat cserélhetünk rühes macskákra és bolhás patkányokra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Be is vannak fosva nagyon...a baj csak az hogy a jobbik is egy rakás szar.
GeoCravker
@Hellcat: A mai magyar politikai szereplők olyanok, mint egykor a KGST. Rühes kutyákat cserélhetünk rühes macskákra és bolhás patkányokra.
Toby
@Hellcat: Így van, ahogy írod, azonban a mutyitörpe fosik még Gyurcsánytól is, a jobbikon kívül, bár Gy. elég messze van ahhoz, hogy rendes folyadékvesztést idézzen elő a törpénél !
coni
@GeoCravker: Olyan ez mint a "melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás" kérdése..
Rendszerváltás óta kizárólag demagóg, hazug lózungokkal tudott egy párt szavazatokat szerezni és mára már ez odáig fajult, ha egy párt nem hazudja le a csillagot az égről nulla az esélye. Mára már csak 2 párt maradt, a többi a Fidesz szekerét tolja, vagy levegő a szavazók szemében. A Jobbikot megeszik reggelire (Vona ijedt tekintetét látva van félnivalójuk) és visszajutunk az egypárt rendszerhez. Csak sokkal rosszabb lesz mint a régi, de a kockakövek ugyanúgy a helyükön maradnak, mint annak idején. Mert a lét határozza meg a tudatot, a nép meg a sorsát.
GeoCravker
@coni: Azért is téptek már fel kockaköveket.
Jelenleg Schengen levezeti a gőzt. De kérdés meddig
coni
@GeoCravker: Az egy másik nép volt (amelyik felszedte a kockakövet).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.