Az Európai Parlament mai döntése világos jele annak, hogy az európai többség egyre inkább felismeri, hogy az Orbán kormány nemcsak Magyarországra, hanem egész Európára nézve is veszélyt jelent. Az Európai Néppárt által benyújtott, Orbánékat mentegető állásfoglalás-tervezetet elsöprő többséggel leszavazta a Parlament,

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Végre, az Alpokon túl nyiladozik a felismerés, bár elég sokáig tartott ! Ez az idióta, konok, egoista, hatalommániás törpe, az emberiségre jelent igazán veszélyt !
Már a majmok se vennék vissza a fára !
soljanka
@Toby: És szerinted ki fog ebből profitálni?
G.Viktor és társai meghirdetik a "Megtámadta a magyarságot a libsi nyugat" akciót, a birkanyáj kaszát ragad - meg tollat az aláírásgyűjtéshez-, és kilépteti magát az Unióból.
Én még csak kicsinálom magamnak, hogy kint maradjak, de az ottmaradt nem birkák piszkosul megszívják. (mert a nyájat egy cseppet sem sajnálnám)
Toby
@soljanka: Nézd, azt gondolom, ha ez a szarházi megcélozta az unióból való kilépést, akkor a saját bégető idiótái fogják a nyakát elvágni, hisz az unió a fejőstehén, a "működő magyar reformok " nem elégségesek a pofátlan osztogatáshoz !
soljanka
@Toby: A bégető idióták eddig sem kaptak a fejőstehéntől semmit - legfeljebb térköves faluközpontot.
Amit eddig elnéztek, és ahogy elnézték a szemétségeiket a Manyup lenyúlása óta, én nem úgy látom, hogy lépnének.
Lesz új ellenség, akit lehet utálni. Egyszerűbb, mint saját kezünkbe venni a sorsunkat.
Sajnos így működik a magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.