A Fidesz baranyai borász-képviselője elunta a nők szerepéről indult – számára emészthetetlen – közéleti vitázást, és megmondta az össze-visszatiltakozó hülyegyerekeknek, mi ebben a témában az egyszeregy. "Az Embernek az asszonya szül gyereket! Az embernek a lánya unokát szül! Ez annyira egyszerű,mint az 1x1! "Ennyi. Az ember=férfi nagybetűvel, asszony=nő kisbetűvel. Tiffán Zsolt, Villány országgyűlési képviselője szerint ez a világegyenlet. Aki ennél bonyolultabban akarja megközelíteni a nők társadalmi és családi szerepvállalása kérdéskörét, az már teljesen hasadt világban élhet. A fideszes honatya a Kövér László és Kovács Ákos betámadása miatt aktivizálódott. A házelnök a Fidesz-kongresszuson elmondott beszédében, a kormány által favorizált zenész pedig egy tévéinterjúban nyilatkoztatta ki, hogy mit is gondol a női önkiteljesítésről. A nők szerepét az utódnemzésre szűkítő kijelentéseik óriási felháborodást keltettek a közösségi oldalakon.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ennek a Tiffánnak is tízszer annyi esze lenne mint amennyi
most van, akkor is csak féleszű lenne !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ilyen eseteknél döbben rá az emberfia, hogy micsoda ocsmány, aljas, sunyi, tetű, parazita, álszent hordát tartunk el !
nevemnick
@nusika: 18:24 Tiffán? Hát nem egy szeretnivaló ember. Délvidéken többet tett a hanyatlásért mint a szocialista rendszer rablói.
Aki Én
Mondtam ne menj le a pincébe ha forr a must???
nusika
@nevemnick: ...én nem bánom, hogy Tiffán a feleségét, édesanyját "kisbetűvel" írja, én kikérem magamnak és a többi Nő nevében, hogy tisztelje a Nőket.Ők adnak életet minden embernek.A pénz nem minden, de tiszteletadás és a szeretet a legfontosabb!!! Életünk olyan, amilyenné gondolataik teszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.