A Fidesz baranyai borász-képviselője elunta a nők szerepéről indult – számára emészthetetlen – közéleti vitázást, és megmondta az össze-visszatiltakozó hülyegyerekeknek, mi ebben a témában az egyszeregy. "Az Embernek az asszonya szül gyereket! Az embernek a lánya unokát szül! Ez annyira egyszerű,mint az 1x1! "Ennyi. Az ember=férfi nagybetűvel, asszony=nő kisbetűvel. Tiffán Zsolt, Villány országgyűlési képviselője szerint ez a világegyenlet. Aki ennél bonyolultabban akarja megközelíteni a nők társadalmi és családi szerepvállalása kérdéskörét, az már teljesen hasadt világban élhet. A fideszes honatya a Kövér László és Kovács Ákos betámadása miatt aktivizálódott. A házelnök a Fidesz-kongresszuson elmondott beszédében, a kormány által favorizált zenész pedig egy tévéinterjúban nyilatkoztatta ki, hogy mit is gondol a női önkiteljesítésről. A nők szerepét az utódnemzésre szűkítő kijelentéseik óriási felháborodást keltettek a közösségi oldalakon.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ennek a Tiffánnak is tízszer annyi esze lenne mint amennyi
most van, akkor is csak féleszű lenne !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Tiffán elmész a jó picsába!! Apád szégyel b+ !!
nyanya001
Ennek a Tiffánnak is tízszer annyi esze lenne mint amennyi
most van, akkor is csak féleszű lenne !
KERKA
tiffán zsolti is , csak így csupa kisbetűvel elmehet a borospincéje legmélyére. Úgylátszik, hogy a tavaji botlását már helyrehozta a hazai Vakkomondor párttal.
szaboria1
Tiffán anyukád ha él még vajon mit szól erre.
micfild
@szaboria1: Merem remélni, hogy a nők jelentősebbik része nem szenved amnéziában és nem felejt,, 2018ban.
De az ilyen kijelentések után nem szégyellik magukat, hogy a moszlim- törvényekkel hozakodtak elő.. mondván.. a moszlimoktól azért kell félni, mert a nőket semmibe veszik..közben kiderült.. a fideSS is semmibe veszi a nőket.
Toby
Genyóék kihúzzák a nőknél a gyufát, aztán meggyújtva az összeset, visszatehetik a választási dobozkába !
simmering73
Ez a nyomorult is a gatyájában hordja az eszét.
nusika
Tiffán Zsolt! ...a kedves édesanyját is kisbetűvel írná? Ennyire tiszteli az anyukáját?Lehet, hogy a saját (borász)bora után nyilatkozott!

Az RTL információi szerint Tiffán Zsolt fideszes képviselő nem csupán az országgyűlési képviselőknek járó fizetését kapja meg, hanem miniszteri biztosként helyettes államtitkárnak járó juttatást is kap.Ez ilyen ember!
Toby
Ilyen eseteknél döbben rá az emberfia, hogy micsoda ocsmány, aljas, sunyi, tetű, parazita, álszent hordát tartunk el !
nevemnick
@nusika: 18:24 Tiffán? Hát nem egy szeretnivaló ember. Délvidéken többet tett a hanyatlásért mint a szocialista rendszer rablói.
Aki Én
Mondtam ne menj le a pincébe ha forr a must???
nusika
@nevemnick: ...én nem bánom, hogy Tiffán a feleségét, édesanyját "kisbetűvel" írja, én kikérem magamnak és a többi Nő nevében, hogy tisztelje a Nőket.Ők adnak életet minden embernek.A pénz nem minden, de tiszteletadás és a szeretet a legfontosabb!!! Életünk olyan, amilyenné gondolataik teszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.