Miután az ORFK felszólította a déli határon szolgálatot teljesítő rendőrök egy részét, hogy fizessék vissza a számukra bérszámfejtett túlóradíjat, az Origo úgy tudja, hogy a feljelentőbajnok Tényi István máris feljelentést tett hanyag kezelés miatt.

Az egyik rendőrszakszervezet vitatja, hogy készenlétben töltött időnek minősülne a határon teljesített szolgálat, szerintük valóban túlóráról van szó. A definíció nem mindegy, mert a készenlétért bruttó 90 forintos óradíj jár, a túlóráért rendes órabér.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány a 444 információi szerint közben vizsgálatot indított az ügyben, hogy kiderüljön, kit terhel a felelősség a kavarodás miatt, és arra is utasítást adott, hogy az érintettekkel humánusan bánjanak. Az átlagosan 200-260 000 forintos számfejtett túlórapénzeket így akár 12 hónapos részletfizetéssel fizethetik vissza a megszívatott egyenruhások.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Ezt az eljárást mifelénk nem hanyag kezelésnek nevezik, hanem szopatásnak hívják.
Fradigege
Valaki belefingott 1 pohár vízbe. Ez azért van.
human
Erről az jut eszembe, mikor a templomba járó fideszes főnök a favágásért járó összegnek csak egy részét fizette ki a csicskáztatott beosztottjának. Az persze jelezte, hogy nem ebbe állapodtak meg, de ekkor a főnök élt az erővel: "De neked elég lesz ennyi."
Szóval melózzál hülye, aztán vagy kapsz fizetést vagy nem. 50% az már elég jó esély. A jobbágyoknak annak idején ennél rosszabb volt.
tobikamama
Jaj de sajnálom legalább elmondhatják,hogy kaptak valamit ők is a Jézuskától. Nem kell ezt komolyan venni ez megint megtévesztés majd aki ezt elkövette, holnap hallani feljebb kerül a ranglistán és magasabb pozícióban sokkal nagyobb csalást végez. Sajnos ez a rendszer váltás óta nagyon is virágzik Magyarországon de sokan ezt akarták hát most éljenek vele de ne általánosítsuk már egymást. Ugyan hogyan kell tudni az 1,6% nyugdíj emelést beosztani a közfőérában hallani min 30% emelést hajtanak végbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.