Nettó húszezer forintot is bukhatnak a veterán tanárok azon, hogy a kormány leválasztotta bérezésüket a minimálbérről, így a jövő évtől esedékes újabb minimálbér-emelés nem vonatkozik rájuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Mit is mondott Gyurcsány? Trükkök százait,alkalmazta.Ha-ha! Túl vagy szárnyalva,fletó második vagy!A kormánytagok-ámokot futnak!--sokat tanultak a kommunizmusról,pedig arról azt mondják az öregek,hogy--olyan az, mintha egy tök sötét házban egy sötét macskát keresnének.
Toby
" A magyar reformok működnek" no és a hungaricumos "magyar szopatás" is !

Igaza van a német lapnak, ennyire hülye, ostoba, idióta birkanép nincs még egy az Univerzumban, mint a magyar, akinek fát vágnak a hátán, de csak a fejszét szidja, ahelyett, hogy elkergetné a halál vérvörös péniszére az orbáncokat, mészáros & mangaliczással, andy vajnással, lézeressel együtt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.