Három év után megköszönték a Reflektorban végzett munkáját Pintér Adriennek, vagyis Adának, vele együtt pedig az összes, az IKO Produkció által gyártott műsort is leveszi képernyőjéről az RTL Klub – írja a Blikk.

Jó ideje tudom, hogy decemberrel itt véget ér minden, úgyhogy már volt időm a kezdeti sokkból felocsúdni

– nyilatkozta a hír kapcsán Ada.

Kirúgták az RTL Klub egyik legkedveltebb műsorvezetőjét

A Rákosi Tamás tulajdonában lévő IKO is a TV2-nek gyárt majd műsorokat (pl. az Édes Életet), mint ahogyan az egykori vezér, Dirk Gerkens is a TV2 új vezére lett. A csatorna tulajdonosi viszonyai még mindig nem tisztázottak, Andy Vajna és Fonyó Károly egyaránt küzd a TV2-ért.

A januártól megszűnő Reflektor, a 8.08 Minden reggel, és az Ízes élet is csak azért húzhatta idáig, mert határozott idejű szerződésük volt. Adán kívül Teszári Nóra, illetve Somogyi Zoltán munkája szűnik meg. 

A nagy nézettséget produkáló Éjjel-Nappal Budapestet is az IKO gyártotta, ám aztán a Barátok Köztöt készítő UFA kapta meg az előállítás jogát.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Celeb cölöp világ dolgai annyira érdekel mint döglőt ló nyerítése.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Celeb cölöp világ dolgai annyira érdekel mint döglőt ló nyerítése.
eugen4402
A szégyen pírja elborítja arcomat, de ezt a kislányt még soha nem láttam.
Ha tudtam volna, hogy ilyen karácsonyi ajándékkal lepik meg, bizisten megnéztem volna...
szaboria1
@eugen4402: Nem vagy egyedül mert én sem tudtam, hogy az RTL-nél dolgozott.
verum
Nem érdekel, hogy kiről van szó, mélységesen felháborít és elkeserít, hogy ünnepek előtt ilyesmi tesznek emberekkel.
Csak azt tudom mondani, az előző rendszerben is volt ilyesmi (bár munkanélküliség nem volt) de hogy ünnepeken bocsássanak el embereket, nem volt.
Még sokkal elszomorítóbb, hogy ehhez már a többség hozzászokott és azt mérlegeli, ki "érdemli" meg és ki nem.
Mindenkinek tragédia, akár híresség, akár egy kis város legeldugottabb üzletében takarító, akár gazdag, akár szegény. Ez lelkileg összetöri az embereket. És összetört emberek sosem fogják fellendíteni az országot. Pláne, ha a többségben az együttérzés szikrája sincs meg.
szaboria1
@verum: Mint kiderült nem is az RTL volt a munkáltatója hanem a beszállító cég és azzal járt le a szerződés az RTL klubnál.
radios45
@verum: nem számít ebben az országban már senki és semmi, egy a lényeg a multi meg az állambácsi diktál, és vegyük végre tudomásul, hogy ez egy pénzcentrikus érzéketlen ország, amiben nem számít a szakmaiság, a tehetség és legkevésbé számít maga az ember,főleg ha fiatal, de ha 50-hez közelit, akkor +pláne nem számít, sőt a kutyát nem érdekli, pl.ha kirúgják és/vagy az utcára teszik.
Mert ahol a pénz, ottan van a hatalom, és az lesz amit a felső vezetők, meg a politikusok diktálnak, csak azért is..
Ez van sajnos, érzéketlen fafejű, rohanó k
apkodó világot élünk, az ember nem ér semmit.
verum
@radios45: - nem veszem tudomásul, én olyan vagyok, amilyen. Tisztességgel akarok élni és empátiával fordulni az emberek felé. Sosem volt tökéletes a világ. Van egy saját magam alkotta mondás, több mint harminc éve aktuálisnak tartom: a világ olyan, amilyen, de én olyan vagyok benne, amilyen én vagyok.
Lepényleső
A kirúgás,egy nem várt esemény. A szerződés lejárta nem az,tehát a cikk címe hazugság.
radios45
@Lepényleső:így igaz, ez a legmegfelelőbb fogalmazás, mármint akit kirúgnak egy cégtől, azt többnyire váratlanul küldik el, és sok esetben indoklás nélkül..
Engem spec. 3hónap próba idő lejárta előtt 6nappal küldtek el, ill. felmondtak nekem a szarvasi vasipari zrt.-nél, annak ellenére hogy mindenki meg volt elégedve a munkámmal, a szakmai tudásommal, ezt a főnököm is elismerte, aki később mégis szóvá tett bizonyos dolgokat, /a kereskedelmi vez.nek/ melyek nem voltak igazak..
Az utolsó hetekben 4nap táppénzen voltam, és kivettem 2nap szabadságot is, amelyeket előre 3nappal jeleztem, a kedves vezetőnek, ennek ellenére született meg a döntés, miszerint nem tartanak igényt a munkámra, a továbbiakban.
Munkaviszonyomat a mai napon megszüntetik.
Ezt az ominózus utolsó napon közölte is velem, a kereskedelmi vezető/, miután megkérdezte hogyan szolgál az egészségem.
Azért nem ért váratlanul a dolog, mert hallottam már ilyent a régi idősebb dolgozóktól, hogy elküldtek egy villanyszerelőt, vagy egy karbantartót, azért mert beteg mert lenni, és táppénzre ment, és/vagy kimerte venni a járandóságát, szabadságát..
undorító az egész ami megy manapság, ebben az országban, nem Jakupcsekre gondolok, hanem a min.bérért, és a havi 70-80ezerért robotoló melosra szakmunkásokra gondolok..
Levendula
Mifelénk rendszerint meghatározott időre veszik fel az alkalmazottakat. Ennek lejártakor úgy kirúgják őket, mint a pinty... Törvény adta joga van erre a munkaadónak... sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.