A Dunában találták meg Budapesten annak a fiatal kémiatanárnak a holttestét, aki még novemberben tűnt el egy szalagavató után. Vizsgálják, mi történhetett a 30 éves férfival – írja a Blikk.

Gergely az egyik budapesti két tannyelvű szakközépiskolában tanított kémiát. Tanítványai és kollégái na­gyon kedvelték. Semmi sem utalt ar­ra, hogy gondjai lennének, spor­tos életet élt, félmaratonokat fu­tott, karrierje pedig felfelé ívelt.

November végén egy szalagavatón vett részt, majd egy taxit hívott zuglói lakásához, és az Üteg utcába vitette magát. Ezután nem tudni, mi történt vele. Szinte az egész ország összefogott, hogy megtalálják, diákjai és iskolája az interneten kértek segítséget.

A lap utolérte a férfi testvérét, aki elmondta: az ünnepek alatt kapták a tragikus hírt a rendőrségtől, de egyelőre ők sem tudják, baleset vagy valami más történt-e. 

Az ügyet a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási eljárás keretében. Ez azt jelenti, hogy halála nem gyilkosság, hanem baleset vagy öngyilkosság miatt következhetett be.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
"Az ügyet a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja ..." No ez érdekes!
Ha ez valóban így van, akkor ott valami egyébnek is lennie kell - hacsak nem a "két hét alatt rendet teszünk az országban" c. mozgalom része.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Ne gondoljatok valami pokoli összeesküvésre, az elhunyt tanár Szombathelyről származott, gondolom azért érdeklődtek ott is. A közlekedési szabálysértéseket pedig két városban postázzák: Szombathelyen és Miskolcon...
Január
@varirmag: Az egyik ismerősöm fia is így tűnt el 15 éve, aztán a Dunából került elő...
Hogy hogyan került oda, a mai napig nem lehet tudni... A rendőrség nem nagyon foglalkozott vele... A szülei a mai napig nem dolgozták fel a tragédiát.

l
kukac50
Biztos bírálta a Fidesz által bevezetett oktatási módot vagy a Klikket.
bakegya
Nincsenek váletlenek-mint ahogy -VÁRADI ANDRÁS halálának körülményeiben sem!
Egyre több honfitársunk van átküldve ideje korán a másvilágra kis hazánkban "titokban".
vitriol
lehet, az volt a veszte, hogy hasonlít szíjgyártóra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.