A táncművésznő ünnepi hangulatát autója feltörése árnyékolja be. Medveczky Ilona egyszerűen nem érti, hogy kinek állt érdekében ellopn... Hivatalról hivatalra jár a 74 éves művésznő, ugyanis feltörték autóját. A tolvajok a zár felfeszítése után Medveczky Ilona rokkantkártyájával távoztak az egyik fővárosi fürdő parkolójából. A táncosnő mellesleg nem jó kedvében volt ott, hanem egy orvosi kezelésre ment. Mire kiértem, az autóm zárját felfeszítették, és elvitték a rokkantkártyámat. A tettesnek semmi haszna sincs belőle, nekem viszont komoly gondokat okozott. Az a legkevesebb, hogy napokon át nem tudtam a nekem és a sorstársaimnak fenntartott helyeken parkolni, de a kártya beszerzésesem egyszerű

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Rokkantkártya??? Már elnézést de ha ez a nő rokkant akkor én mozdulni nem tudó nyomorék vagyok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Rokkantkártya??? Már elnézést de ha ez a nő rokkant akkor én mozdulni nem tudó nyomorék vagyok!!!
karma1
Draga Ilonkat tisztelem, szeretem, de azert egy kicsit furcsanak talalom, hogy NEKI ROKKANTKARTYAJA VAN???
Most ez komoly? Nehany honapja meg azt mutatta, milyen rugalmas, mennyire fiatalos, mennyire nem fog rajta az ido...
Nem kivanom, hogy beteg, elesett legyen - kuzdott O eleget a kobanyai telepen, ahonnan jott, hogy a legmagasabb szintre vigye muveszetet...

De talan vannak olyanok is, akiknek sokkal -sokkal nehezebb a sorsuk, sulyosabb a testi allapotuk, mint az Ove, es NEM tudnak elerni hasonlo elonyt. (Rokkantkartya a parkolashoz.)

Nem az O jogossagat vitatom - a tobbi joparezer csokkent munkakepessegu ember megiteleset, segiteset tartom kokorszaki szintunek... A sokezer raszorulonak a helyzetet kene min. europai szintre emelni, nem tovabbi terheket roni rajuk.
jancsipapa
Valaminek történnie kellett ,mert különben nem " szerepelhet " . Azt meg ki se bírná...
karma1
@Mobil123: Igazad van, Kicsim,... Ha latnanak engem kerteszkedes kozben es utana, szo nelkul rohannanak az ingyenkartyaval es a kerekesszekkel is...:o)))

Egyebkent ez a hir kifejezetten mellbe vagott, mert nem ugy adta el magat meg par honapja sem, hogy rokkant lenne,... Mondom, nagyon sajnalnam, de peldaul sokkal jobban sajnalom a velemkoru osztalytarsnomet, aki egyedul el, es egy agydaganat eltavolitasa utan nem rokkantositottak, mert van ket laba, tud menni (most meg, nem sokaig). Nem adtak Neki rokkantnyugdijat, egy muzeumban kell dolgoznia teremorkent, es mostanaban volt egy influenzaja is, amivel muszaj volt otthonmaradnia 2 hetig (erre nem adnak semmilyen bert sem), ugyhogy jetfon, amint a bank kinyit, kuldok Neki penzt, mert az agydahanata visszajott, sajnos, de mar nem akar mutetet, tobb szenvedest. Nincs mas jovedelme, csak 36 ezer forint, ami semmire sem eleg.
Szoval, lehet jonni, trollok, hogy en rosszul ismerem a magyar gazdasagot, viszonyokat. (A holgy 56 eve a baratnom, mindenrol tudok, mi tortent Vele, sosem hazudott, sohasem kert. Az osztalytarsak , akik otthon elnek, mar adtak Neki keszpenzt, amit alig mert elfogadni, es amit nagyon szegyellt.
Hat a Muveszno meg nem szegyell...Van ez igy...
papa.49
,,Rokkant,, de agyilag, nem tudtam hogy erre is kiterjed a kártya, ez a vén szatyor igen kártékony fajta))))))))))
KERKA
Na valljuk be őszintén, ez a rokkantkártya arra jó, hogy mindíg biztosítva legyen a művésznőnek egy parkoló hely, nem kell percekig keresgetnie, és persze, a rokkantak nem fizetnek parkolási díjat. Mi sem most jöttünk ám le a falvédőről:))
lampa laz
A napokban volt fenn a képes beszámoló, hogy micsoda pazar ünnepi díszbe ötöztette a házát kívül belül, no meg az arbrétumát úgyszintén. Hatalmas fényfüzéres villnyszámla kerekedi majd belőle.
Mikor végig néztem ezeket a képeket az jutott eszembe biztos le van már egyeztetve valamelyik bulvár sajtóval a következő sztori, ami fedezi eme luxus költségeit.

Hát így legyen a lottón ötösöm, mert nem kellett sokáig várni rá.
Nagyon nem szeretem ezt a rizsporos parókás nőt.
Mézike
AZ A SZEMÉLY JOGOSULT parkolási igazolványra A ) aki KÖZLEKEDŐKÉPESSÉGÉBEN SÚLYOSAN AKADÁLYOZOTT (A 102/2011. (VI. 29.) Korm. rendelet 2. § a) pont ac) alpontja értelmében) B) aki LÁTÁSI FOGYATÉKOSNAK vagy ÉRTELMI FOGYATÉKOSNAK vagy AUTISTÁNAK vagy MOZGÁSSZERVI FOGYATÉKOSNAK MINŐSÜL ( a 141/2000. (VIII. 9.) Korm. rendelet 1. §-ának (1), (3)-(5) bekezdése értelmében ) C ) akit 2001. július 1-jét megelőzően VAKNAK MINŐSÍTETTEK (a 1032/1971. (VII. 14.) Korm. határozat végrehajtásáról szóló 6/1971. (XI. 30.) EüM rendelet alapján )

Kicsit utána néztem kinek jár. A művésznő nem látás fogyatékos, nem közlekedőképességében súlyosan akadályozott, nem autista..., akkor csak egy lehetőség marad.
Hoppá! ezt megint törölni fogják...:-)

Megjegyzem a szomszéd 62 éves nénit kétszer műtötték. Térd illetve csípő protézist kapott. Visszavonták a rokkant kártyáját, mondván hogy a műtétek után, mivel lényegesen javult az állapota már nem jogosult rá.
Mobil123
@karma1: Komolyan mondom ez a vén qrva kiveri a biztosítékot nálam mindig!!
Vajon melyik vezetőnek tette szét a lábát, hogy rokkantkártyát kapott?? Mégis mi a baja lehet hogy erre jogosult??
Tán nem tudja annyira szétrakni a lábát vagy a száját nem tudja megfelelően használni?? (na nem beszédre !!)
wagabund
Kedves Művésznő! Mint pár évvel fiatalabb elmondhatom, hogy kortársak vagyunk..örülök, hogy (még)van kocsija, és a vezetés sem okoz problémát(a sofőr drága)...emlékszem a régi szép időkre, amikor az országban egyedül Önnek volt Thunderbird autója...hatalmas ameikai cirkáló...mit mondjak...megadta a módját a látványos életnek...
persze akkor, és később is futott a szekér...kétség nem fér hozzá, hogy a tánctudása verhetetlen(volt)...

Az életútját észbentartva, illő tisztelettel szabadjon bátorkodnom szólni, hogy az élet gyorsvonatán már mások ülnek, mi meg csak (önnel együtt) állunk a sínek mellett...és könnyes szemmel bámulunk utána...ráadásul abban a tudatban, hogy számunkra nem jön másik...
...hogy ezt a felismerést emelt fővel viselje, szeretném kérni, ne járassa le magát ilyen alantas, ekkora művészhez nem illő, méltatlan hírrel...

sosem volt részem benne, ezért csak gyanítom, hogy nagyon jó érzés kiváltságosnak lenni...
...na de rokkantkártyáért kiálltani?
ez már Öntől igencsak az alja...

maradok tisztelettel egy régi csodálója.

(...még annak ellenére is, hogy a hírek szerint nyári viharaban egy szál kalapban volt kénytelen kimenni a kertjébe, menteni a menthetőt...még szerencse, -és minő véletlen-, hogy pont arra járt egy firkász, aki erről a horrorról tudósította a nagyérdeműt...gondolom később sikerült felöltözni...)
Január
"..., szeretném kérni, ne járassa le magát ilyen alantas, ekkora művészhez nem illő, méltatlan hírrel..." - köszönöm, hogy leírtad, pont erre gondoltam én is.
Nem muszáj a kivívott nimbuszát lerombolnia. Főleg, ha törvényt sért esetleg.
wagabund
@Január: ...félek, nem biztos, hogy érti(ill. megérti)
eugen4402
@lampa laz: Ha jól emlékszem, a Ripost-ban volt a fotogaléria a művésznő birodalmáról. Ami azt illeti az ő meghitt kis budoárját könnyezve irigyelte volna Marie Antoinette...
lampa laz
@eugen4402: Napoleon barátnéja lehet, hogy irigykedne, na de én, visítva menekülnék 2 perc múlva ebből a ravatalozóból. Hát ízlések és pofonok...
Tudod, én a "művész"-etét is inkább ahhoz kapcsolnám ahogy a hírnevét és vagyonát megszerezte...a "herceg"nő.
eugen4402
@lampa laz: Nem is tudom, használja még a Thurn-Taxis hercegnői megkülönböztető jelzést...?
KERKA
@eugen4402: Ausztriában biztos. Különben a lábát be sem tehetné a szokásos sznobék bálján, ahol kötelező megjelenni évente egyszer:))Gondolom, itt nem adja elő a 68 ezres nyugdíját:))
verum
Hát, nem tudom, tényleg van-e valami betegsége, néhány éve azt hiszem elesett, akkor megsérült.
De hogy rokkant lenne - ez valóban nem látszik rajta.
Bárhogy van, én mindenkinek azt kívánom, hogy aki indokolatlanul kap rokkant kártyát bármilyen módon - az legyen ténylegesen rászorulva.
Legalább maradna valami maradéka benne a tisztességnek utána.
eugen4402
@KERKA: Emlékszem, jó néhány évvel ezelőtt milyen büszkén emlegette, hogy az egykori vasutascsalád kislányából hogyan küzdötte fel magát... Manapság mintha kevesebbszer hallanám a dicshimnuszt, inkább a panaszkodás dominál.
papa.49
@eugen4402: Többet hoz a konyhára))))))))))
eugen4402
@papa.49: Mindegy, kívánjunk neki szép, hosszú nyugdíjas-kort, kevesebb betörést. Én meg Neked kívánok jó egészséget és boldog, békés új évet.
papa.49
@eugen4402: Köszönöm, és én is viszont kívánom neked...
kkalman
Minden tiszteletem Medveczky Ilona művészetéé, de nem Medveczky Ilonáé az emberé. Mióta táncművészből bulvárceleb lett egyre lejjebb süllyed. Ö kb. annyira mozgáskorlátozott, mint amennyire én vagyok a római Pápa. Ha már visszaél a rokikártyával, legalább ne reklámozná, hogy milyen nehéz hozzájutni, ha elveszik, vagy ellopják.
Ja, hogy neki nehéz, mert ismét le kell fizetni néhány embert, hogy megkaphassa. Mondom ezt csak azért, mert egy orvosi igazolás a súlyos mozgáskorlátozottságról, és hogy nem tud tömegközlekedési eszközzel közlekedni, alapesetben HÁROM évig érvényes. Vagy véglegesen, ha olyan az illető állapota. Annak az igazolásnak a birtokában az okmányirodában, a várakozást nem számítva, 10 perc alatt megvan az új kártya. Amit elhadovált a kártya pótlásának a nehézségéről az rizsa. Rizsa, hogy szerepelhessen a sajtóban, jó pénzért. Pontosan úgy, ahogy más, nála fiatalabb, semmit érő celebek is teszik.
karma1
@Mézike: 14.41-re: Tancolni tud? (A szomszed neni. ) Mert ha nem, akkor ott kell keresni a hibat...:o)
karma1
@wagabund: 17.26-ra: szives utolagos engedelmeddel visitottam a rohogestol ezen beirasod alkalmabol... Fenomenalis...:o)))
karma1
@eugen4402: Nem lattam a fejin a kek-piros villogot,... Valoszinuleg mar nem hasznalja a taxis hercegne titulust...
karma1
@lampa laz: Azt hiszem, azert hagyta el a Taxis hercegne cimet, mert az egy kicsit balhes volt, szeretett ferje ugyanis vasarolta a hercegi cimet, mivel a becsi legnagyobb taxivallalatot o alapitotta...

Na most ilyen alapon van nekunk a Lagzi Lajcsink, aki a lakodalmas mufaj (koronazatlan) kiralya,
vagy Zambo Jimmy, a "Kiraly"...
Onjeloltek mindannyian, sehol a "kekveruseg"
lampa laz
@karma1: és el is mesélte ez a szerencsétlen, hogy a herceg(nő) címet 10ezer dollárért vette magának, látszat házassággal, mert köztudott volt, hogy a férj a fiúkat szerette.
Sok bugris nem tudja, hogy nemesnek születni kell, aki vásárolja azt magának mindig kívül álló marad, mert ez a társaság soha sem fogadja be az ilyeneket. Egy nemes lehet csóró, őt akkor is a rangja szerint kezelik.
eugen4402
@karma1: Jól van na. A művésznő fejéről hiányzó piros-kék lámpával viszont Te hoztad rám a Nagy Újév Hajnali Röhögést.Köszönet érte...(Rádióban éppen az Eagles-től suttog a Hotel Kalifornia. Aláfestésnek kérem "halld alá"...)
human
Ez a Díva mióta rokkant? Lehet, hogy a kártyát engedélyező dokinak most gombóc lehet a torkában, hogy ügyfelek kifecsegte a kártya meglétét.
tarhonya
@Mobil123: nyugodj meg neki a szellemi képességei miatt adták a kártyát !
tarhonya
@human: nyugodj meg neki a szellemi képességei miatt adták a kártyát !
Mobil123
@tarhonya: Na most megrémítettél!!! Ha szellemileg visszamaradott, akkor hogy lehet jogsija? Mi a fenének mutogatják ? Mert ha elrettentés céljából akkor szerintem fel kéne jelenteni minden médiát az állampolgárok terrorizálása miatt. Mert azért egy múmia aki szellemileg visszamaradott ráadásul káros lehet az emberek lelkére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.