Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnököt, a Demokratikus Koalíció (DK) mostani elnökét és a szocialistákat soha nem érdekelték sem az egészségügyi dolgozók, sem a betegellátás, csak üzletelni akartak a betegeken - reagált a Fidesz-frakció kedden László Imre ellenzéki politikus nyilatkozatára.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Akárki akármit mond, eddig csak Gyurcsány mert kimondani, hogy elkurtuk! Előtte, utána csak a visszafelé mutogatás volt, van. Ennek a visszafelé mutogatásnak a legnagyobb mestere a Fid€$$. És a birkák még mindig bedőlnek nekik, és bégetve helyeselnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ahhoz képest,hogy szenved igen vidáman él,- rajtunk.
human
@kkalman: Nem egyformán jár egy bal oldali és egy jobb oldali esze. Míg a valódi bal oldal képes az önkritikára addig a jobb oldal azt gyengeségnek tartja.
zöldszem
Ez bizony nem semmi! A Fidesz belehalna Gyurcsány hiányába...Nem lenne közellenség, akire minden rá lehet fogni, azt is amiben hibázott, és azt is amiben a Fidesz...:)))))))))))Én azon se lepődnék meg a Gyurcsány fizetést kapna a rezsimtől. Gyurcsányt a Fidesz tartja életben...Kilenc éve nincs hatalma, de mumusnak praktikus..
kepkezelo.com/images/gqoxac40iv0yjyskbg05.jpg
Hellcat
És még mindig képesek a szocikat szidni.
magyarbakancs
Bármiről megkérdeznek egy Fideszes vezetőt a válaszban Gyurcsány szerepel.
Olyan mintha a lemez beakadt volna náluk.
Vagy valamilyen fóbia ez.
papa.49
Fiúk 6. éve tik uralkodtok, ez már a ti saratok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.