Részben mérsékelte a Város Mindenkié jogvédő csoport aktivistáinak bírságát a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A jogvédők ősszel élőlánccal tiltakoztak egy eladósodott budapesti család kiköltöztetésénél. Annyit már korábban elértek, hogy a kerület polgármestere márciusig felfüggesztette a kilakoltatásokat. A bíróság a tiltakozás módját ugyan a társadalomra veszélyesnek ítélte, de tízezer forintnál nagyobb büntetést senkinek sem kell fizetnie és van, aki megúszta figyelmeztetéssel. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Érdekes a Bíróság döntése, az hogy megpróbálták megakadályozni hogy kiköltöztessék ezt a családot az ,,társadalomra veszélyes,, amikor 2006 októberében felgyújtották, összetörték a padokat, a kukákat, a telefonfülkéket a ,,békés tüntetők,, az nem volt veszélyes, vagy amikor az építkezésről kihordták a faanyagot barikád építésre az egyenesen jó cselekedet lehetett!!!Erre mondják azt hogy az ítélet attól függ ki követte el a cselekményt, nagyon messze vagyunk ma a demokratikus igazságszolgáltatástól, ma a pártérdekek határozzák meg kinek mi lesz a büntetése!!!Gondolom a ,,kordon bontás,, is kifejezettem jó cselekedet lehetett, hiszem a ,,társadalomra kismértékben volt veszélyes,, az igazságszolgáltatás előtt mindenkinek egyformának kellene lennie, mindegy hogy aktivista, pártelnök, avagy fociultra!!!
Toby
Az is érdekes, hogy amikor a főgengszter és bandája kordont bontott a Parlament előtt, az nem volt veszélyes a társadalomra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.