Az Európai Bizottság nyilvánosságra hozta a magyar kormánynak a paksi bővítés állami támogatása ügyében indított vizsgálat miatt írt levelet. A szöveg alapján a projekt kockázatait egyoldalúan magára vállaló kormány lehetetlen feladatra vállalkozik, amikor bizonyítani szeretné, hogy a beruházás állami támogatás nélkül valósul meg.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@kkalman: Remelem, hogy az EU-ban nem olyan toketlenek ulnek, akik hagynak elmulni egy 30 napos hataridot csak ugy... Lehet, hogy a kocsmaban oke a betyarbecsulet, de itt nem errol van szo.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
n orbánról mindent feltételezek. Nem ember az, aki egy országot és annak a népét teszi évtizedekre tönkre, és mindezt csak azért, hogy még többet harácsolhasson! Remélem, lesz még ezért büntetés!
coni
Simicska nem buta. Tudja, hogy Putyinnal nem szabad tréfálni.
kkalman
Az egy hónap elteltével, legalább visszabüfögtek valamit az EU-nak, vagy csak lapítanak, mint ß@r a gazban? Gyanítom, ez utóbbi történt.
karma1
@kkalman: Remelem, hogy az EU-ban nem olyan toketlenek ulnek, akik hagynak elmulni egy 30 napos hataridot csak ugy... Lehet, hogy a kocsmaban oke a betyarbecsulet, de itt nem errol van szo.
nyanya001
Nekünk atomot adnak el az oroszok, Indiának napelemes beruházásokat
A két, kontinens méretű ország, India és Oroszország egymás kezébe csaptak: az oroszok is beszállnak az indiai megújuló energiatermelési vízió megvalósításába. Első lépésben egy 500 megawattos "kísérleti projekt" megvalósítását bízták az oroszokra, melynek céldátuma jóval közelebbi, mint a mi Paks II-nk bekapcsolási ideájaként hangoztatott 2026.
hvg.hu/gazdasag/20160106_Nekunk_atomot_adnak_el_az_oroszok_Indiana

Megy az atommutyi !
Hellcat
Remélem megbukik a program. NAGYON remélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.