Egy járókelő mentett meg egy kislányt az egyik szegedi óvodában, akit két nagyobb fiú vert agyba-főbe a bokorban. A kiscsoportos lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az óvónő azért nem vette észre az erőszakot, mert telefonált.

A Délmagyarország információja szerint még tavaly júniusban két nagyobb fiú, két nagycsoportos egy kiscsoportos lányt bántalmazott az egyik szegedi óvodában.

A szülők feljelentése nyomán indult nyomozás. A rendőrség nemrégiben fejezte be a nyomozást, és foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt vádemelést javasolt egy óvónő ellen.

A lap úgy tudja, az egyik nagycsoportos fiú a lányon térdelt, egy ággal ütötte, a másik fiú pedig a hajánál fogva a térdéhez verte a kislány fejét, akinek homokot tömtek, szórtak a szájába, szemébe. Ezért nem tudott segítségért kiáltani. A kislány némán tűrte, hogy verik.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a bántalmazásra csak akkor figyelt fel az óvónő, amikor egy járókelő – aki az utcáról látta az esetet – felháborodva becsöngetett az óvodába, hogy mentse a kislányt, figyelmeztesse az óvónőt. Az ügyészség szerint az óvodapedagógus megszegte a munkakörével járó foglalkozási szabályokat, amivel összefüggésben 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek a sértett gyermeknek.

Az óvónő már egy másik szegedi óvodában dolgozik. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Miért is folytathatja a ,,hivatását,,???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Baksai: Azért nem mindegy, hogyan történik az a sérülés.. egy elesik- és beveri a fejét vagy leesik a mászókáról egy pillanat műve-- és nem lehet előre kiszámitani. Az meg, hogy két kis vadóc agyba-főbe ver egy náluk gyengébbet, az jó sok idő.. odanemfigyelés a felnőtt részéről.
gondolom pedagógus vagy, hogy véded a mundér becsületét. nem kell. mindenki tudja hogy csak a trehány tanároknak- óvónőknek kell magukra venni a kritikát amit ilyen helyeken megfogalmaznak az emberek. Az óvónőnek meg nem az a feladata munkaidőben, hogy telefonálgasson.
papa.49
@micfild: Vagy állítson maga helyet legalább egy dadust addig a gyermekekhez...
prime777
Szegényke.Némán tűrte.Egyem meg.Remélem már jól van a kis drága!!!
Január
Nevelés kérdése, hogy milyen a gyerek, mert van amelyik csak nő mint a búza. Neveli a tv, a szadista gyermek filmek, a környezet, de nem a szülő.
Tisztelet a kivételnek.
Szegény kislány pedig egész életében emlékezni fog rá... ezt elfelejteni nem lehet.
prime777
@Január: Kíváncsi lennék arra,hogy magyar vagy roma volt a két gyerek elkövető.
csa-csa
@prime777: hát ez az! mi a fenét csinálhatott volna! biztos félholt volt szegény, meg a szájába szórt homoktól nyilván fuldoklott!
Tuti élvezték is! nem hagynám felnőni a rohadt tetves kölykét! a szüleit is eltörölném a föld színéről hogy ne tudjon több ilyen mocsadékot nevelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.