A szegedi közlekedési társaság ellenőrei kértek segítséget a rendőrségtől az egyik szegedi villamoson agresszíven viselkedő utas miatt – számolt be a Délmagyar.hu. Az asszony végül a rendőrökre is rátámadt.

Megharapta a rendőrt a Szegeden bliccelő 54 éves nő

(képünk illusztráció)

Az ellenőrök csütörtök este, 23 óra előtt tettek bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságra, mivel az egyik utas nem volt hajlandó megmutatni a jegyét. A helyszínre érkező járőrök egy hangoskodó asszonyt találtak a villamoson. Az érintettet a járőrök felszólították, hogy igazolja magát, de a nő ekkor megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól. A rendőrök közölték vele, hogy az igazolás megtagadása miatt előállítják.

A nő agresszívvá vált, ezért a rendőrök megkísérelték megbilincselni. A nő ellenállt, rúgott és kapálódzott a rendőrök felé, majd egyiküket meg is harapta. Az 54 éves asszonyt végül előállították. Ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt nyomoznak a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Az emberi harapás fertőzőbb még a kutyaharapásnál is. Az emberi nyál a seben gennyesedést rothadást idéz elő. Remélem szájon vágta valaki csak úgy véletlenül a lépcsőházban ezt a veszett nőt!
Sajnálom a rendőrt, nagyon fog fájni a karja és nehezen gyógyul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Az emberi harapás fertőzőbb még a kutyaharapásnál is. Az emberi nyál a seben gennyesedést rothadást idéz elő. Remélem szájon vágta valaki csak úgy véletlenül a lépcsőházban ezt a veszett nőt!
Sajnálom a rendőrt, nagyon fog fájni a karja és nehezen gyógyul.
lampa laz
Mi van, ha veszett volt ez a lény? Remélem a rendőr megkapta a megfelelő ellenszérumokat.
Bår lehet, hogy volt a nőben annyi alkohol, hogy a fertőtlenítést is elintézte a harapåssal együtt.
lópicigáspár
Ilyen agresszív egyedek mindig voltak és szerintem lesznek is. Annyi a különbség a régiekkel, hogy azok nem az újságba kerültek, hanem a sürgősségire!
TASzSz
30 éve a fogát verték ki az ilyennek!
gazdag dezső
Kíváncsi vagyok arra hogy ezt a nagy humánus emberi jogvédő Amerikában megtudná e tenni bárki is ! Gondolom mielőt szorítana a fogaival addigra benne lenne legalább a gumibot,de lehet egy kis ólom is .Ezek a Magyar rendőrök nagyon gyengék,csa azokkal tudnak igazán fellépni akik valamennyire törvény ,és tisztelettudók.Bezzeg a papa 55-el befutott az ellenőrzésbe,és az 60 ezerbe került .Ezzel a nővel mi lesz vajon ?Meleg helyen teljes ellátással kap egy hetet,de az is lehet,,hogy egy bírósági megrovást.Ha hajléktalan ,nincstelen akkor mit tudnak vele tenni? De egy jó ügyvéd is megvédheti ,mert nem volt tudatában a cselekedetének,az alkohol ,vagy kábítószer miatt! Ha a képviselő is mondhat ilyet nagyobb,és súlyosabb esetnél is !
Csizmás Kond
még csak pár napja, hogy bevezették a láncontartás tiltását és mát kész a baj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.