Alaposan bevásárolt az állami földekből L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár neje – írja a Blikk.

L. Simon László felesége összesen 278 hektár föld tulajdonjogát nyerte el a Velencei-tó környékén. A földekért a szerződéskötési díjakkal együtt összesen 281 millió forintot kell kifizetniük pár hónapon belül.

Az államtitkár vagyonbevallása és a családi cégek mérlegei alapján nem világos, hogy erre honnan lehetett pénze a házaspárnak.

A lap számításai szerint, ha szuperkedvezményes államilag támogatott hitelt vettek volna fel 60 millió forintos önrész mellé – amire szinténtén nem látszik fedezet –, akkor a tízéves futamidővel számolva 2,2 milliós havi törlesztőrészlet jönne ki. Amihez úgy nettó 1 milliót kellene keresnie havonta a férje panziójában fitneszt oktató feleségnek.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Senkoi ne aggódjon, lesz rá pénz, ahogy eddig is !
A nyugdíjasoknak kell elmesélni, hogy az 1.6 %-os emelés azért ennyi, mert új földbárók vannak "megcsinálva" .
Gondolom, most rákellenes parlagfű lesz hörcsögék slágere !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Grafix69: Itt is durva dolgok lesznek, gyanítom.
agnes200
@human: "új nemzeti nagytőkés rend": hát ez csúcs! És a fidesz fanok még ezt is simán be fogják venni, hogy ez jó nekik! Eddig meg a kapitalistákat kellett kórusban szidni! Hát ezt én már hipnózisnak tartom, amit csinálnak, mert normális emberek ezt nem hihetik el! Persze, folyamatosan zajlik a tömegek agyi lebutítása, hogy ne értsenek semmit, csak bólogassanak.
human
@agnes200: innentől kezdve, aki Orbánt védi az nem beszélhet erkölcsőr. Mit tudott a jobb oldal felmutatni eddig elszámoltatás ürügyén? Egy Simon Gábort 200 millióval? Mészáros Lőrincne évi 800 millió csak az osztaléka. Úgyhogy a fidesz szavazók elmehetnek a büdös picsába a visszamutogatással.
human
@agnes200: Kezd kicsit bűntudatom lenni, hogy valaha elítéltem bármilyen bal oldali korrupt politikust. Orbán bandájához képest szűzlányok voltak.
kkalman
El Szájmonnénak jó fitymasz szokás szerint a család segített megvenni azt a "kis" földdarabot 281 millióért. Van akinek házat, másnak földet vesznek a szüleik, ha "nincs" pénze a gennyládának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.