Megint nagyot ment a köztévé: egy olyan videóról állították, hogy a kölni erőszakhullámot rögzítette, amely valójában 2013-ban készült a kairói zavargásokon. Az Együtt a Médiatanácshoz fordul a hamisítás miatt.

A párt szerint szó sem lehetett tévedésről, szándékosan torzított a csatorna.

(...) az állami propagandamédiává alacsonyított közmédiánál a hírszerkesztés alapelve lett a hamisítás és a valóság fideszesítése. Ennek jó példája ez az eset is. A jogerősen hírhamisító Papp Dániel vezetése alatt működő MTVA hírigazgatósága a híreket minden esetben a Fidesz–KDNP politikai érdekei szerint torzítja el, és ha szükséges, attól sem riadnak vissza, hogy gátlástalanul hazudjanak

- írta az Együtt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Dehogynem,! oda kell engedni ezeket és megetetni velük egy kamerát, lehetőleg II generációst!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@varrólány: Szia igazad van-de én más aspektusát mutattam a királyi tv-nek--ez így zajlott már nem egyszer ahogy én, a közlés módját próbáltam magyarázni.Az egymás szekerének tologatását. .Én személyesen is ismerek,egy férfi riportert--hát mit mondjak--már az maga csoda,hogy ott van.A többi pedig--jó házőrzőként hűségesen-viselkednek.
varrólány
@perfekt: Szia! Igen tudom hogy így zajlik , és a legtöbb TV-nél is hasonlóan. Csak más a "királyi "ahogy már el van nevezve, és némelyik tényleg olyan hogy ő se tudja miért van ott !:-)
De az jobban felháborító hogy mennyi minden a szőnyeg alá van söpörve minden szinten az országban , és a világban is hatalmasak a szőnyegek!
human
Ez volt az első nagy machinációja a Orbán tévéjének:
index.hu/kultur/media/2011/12/06/bunozokent_kezeltek_lomnicit_a_hiradoban/
"A többek közt a bűnözők személyiségi jogainak megvédésére használt úgynevezett kimaszkolásos technikát alkalmazva kitakarták Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét a Duna TV és az MTV szombati híradójában. Az eredeti, adásba került felvételt ráadásul azután meghamisítva tették fel az MTV videótárába."
perfekt
@varrólány: Szia.ma13:06 ra.Kommented utolsó sora nagyon találó, a világ valóban egy nagy szemét takaróval próbálja elfedni azt a szemetet amit ő maga termel.Ez meg van-a mikro ( c)-makro szinten is.
levarosbukta
@magyarbakancs: Attól tartok ezt a csürhét választásokkal nem lehet a hatalomból eltávolítani, itt forradalom lesz és még hozzá nagyon csúnya forradalom lesz. Ez már békés, demokratikus úton nem fog menni.
magyarbakancs
@levarosbukta:" Attól tartok ezt a csürhét választásokkal nem lehet a hatalomból eltávolítani, itt forradalom lesz és még hozzá nagyon csúnya forradalom lesz."
Igazad van.
Nem csak fülkeforradalmat kellene csinálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.