Megint nagyot ment a köztévé: egy olyan videóról állították, hogy a kölni erőszakhullámot rögzítette, amely valójában 2013-ban készült a kairói zavargásokon. Az Együtt a Médiatanácshoz fordul a hamisítás miatt.

A párt szerint szó sem lehetett tévedésről, szándékosan torzított a csatorna.

(...) az állami propagandamédiává alacsonyított közmédiánál a hírszerkesztés alapelve lett a hamisítás és a valóság fideszesítése. Ennek jó példája ez az eset is. A jogerősen hírhamisító Papp Dániel vezetése alatt működő MTVA hírigazgatósága a híreket minden esetben a Fidesz–KDNP politikai érdekei szerint torzítja el, és ha szükséges, attól sem riadnak vissza, hogy gátlástalanul hazudjanak

- írta az Együtt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Dehogynem,! oda kell engedni ezeket és megetetni velük egy kamerát, lehetőleg II generációst!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Amikkor az Orbán rezsimet el zavarják a választók akkor a köz tv- vezetőit seggnyaló riportereit jó aslaposan*icsán kell rúgni.
És soha többé kamera és mikrofon közelbe nem engdni
silber13
Dehogynem,! oda kell engedni ezeket és megetetni velük egy kamerát, lehetőleg II generációst!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nem hiszem, hogy direkt hamisítottak. Ezek ennyire ostobák.
JAJMÁR
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem, dehogy, nem ostobák. Mert ha igen, akkor most a felelősöket kirúgnák, hisz egyértelműen kiderült az alkalmatlanságuk. De nem rúgják ki, mert alkalmasak arra, amire felkérték.
perfekt
Egy tv-csatornának nevezett canalis életképeiből .Müsorvezető:Kapcsoljuk Nemodában,riporterünket Obladi Edömért.Szia Edömér.Igaz az a hír ,mi bejárta a világsajtót,hogy Nemodában tegnap nem kelt fel a Nap? Riporter:Szia Lóri megerősítelek--így van,tegnap nem kelt fel a nap Nehodában.Műsorvezető:Edömér mit tudsz arról ,megérkezett már külügyminiszterünk vezetésével az a jószolgálati csoport-kik 4000 petróleum lámpát visznek a baráti Nemodai embereknek?Riporter:Lóri sem megerősíteni ,sem cáfolni nem tudom a hírt, mert itt nem látni semmit! Műsorvezető:Edömér akkor erősíts meg engem,ugye ott most, baromira nagy sötétség lehet?!Riporter :Lóri, megerősítelek, bazi nagy a sötétség!
varrólány
Pedig tudhatnák hogy a mai modern időben már könnyen bukni lehet , ha valaki utána néz. A hiteles tájékoztatásuk már úgyis elveszett.
De lesz sajnos még olyan esemény sorozat, és történik is már szinte naponta és nagyobb bűn lesz elkövetés , mint a hamisítás !
perfekt
@varrólány: Szia igazad van-de én más aspektusát mutattam a királyi tv-nek--ez így zajlott már nem egyszer ahogy én, a közlés módját próbáltam magyarázni.Az egymás szekerének tologatását. .Én személyesen is ismerek,egy férfi riportert--hát mit mondjak--már az maga csoda,hogy ott van.A többi pedig--jó házőrzőként hűségesen-viselkednek.
varrólány
@perfekt: Szia! Igen tudom hogy így zajlik , és a legtöbb TV-nél is hasonlóan. Csak más a "királyi "ahogy már el van nevezve, és némelyik tényleg olyan hogy ő se tudja miért van ott !:-)
De az jobban felháborító hogy mennyi minden a szőnyeg alá van söpörve minden szinten az országban , és a világban is hatalmasak a szőnyegek!
human
Ez volt az első nagy machinációja a Orbán tévéjének:
index.hu/kultur/media/2011/12/06/bunozokent_kezeltek_lomnicit_a_hiradoban/
"A többek közt a bűnözők személyiségi jogainak megvédésére használt úgynevezett kimaszkolásos technikát alkalmazva kitakarták Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét a Duna TV és az MTV szombati híradójában. Az eredeti, adásba került felvételt ráadásul azután meghamisítva tették fel az MTV videótárába."
perfekt
@varrólány: Szia.ma13:06 ra.Kommented utolsó sora nagyon találó, a világ valóban egy nagy szemét takaróval próbálja elfedni azt a szemetet amit ő maga termel.Ez meg van-a mikro ( c)-makro szinten is.
levarosbukta
@magyarbakancs: Attól tartok ezt a csürhét választásokkal nem lehet a hatalomból eltávolítani, itt forradalom lesz és még hozzá nagyon csúnya forradalom lesz. Ez már békés, demokratikus úton nem fog menni.
magyarbakancs
@levarosbukta:" Attól tartok ezt a csürhét választásokkal nem lehet a hatalomból eltávolítani, itt forradalom lesz és még hozzá nagyon csúnya forradalom lesz."
Igazad van.
Nem csak fülkeforradalmat kellene csinálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.