"Be kell ismernünk őszintén, hogy vereséget szenvedtünk gazdasági riválisainkkal szemben" – mondta egy hétvégi gazdasági fórumon Herman Gref, a legnagyobb orosz bank, a Szberbank vezérigazgatója, aki egyben Vlagyimir Putyin gazdasági minisztere is volt 2000 és 2007 között. Az orosz főbankár szerint Oroszország képtelen volt arra, hogy alkalmazkodjon az utóbbi évek gazdasági és technológiai kihívásaihoz. "A vesztes, lecsúszó országok között találtuk magunkat" – mondta Gref, aki szerint a közeljövőben elképesztő távolságba fognak kerülni a fejlett országokhoz képest. A bankár szerint az olajkorszaknak vége, és Oroszország azt kockáztatja, hogy techonlógiai alávetettségbe kerül. Ezért radikálisan át kellene alakítani az állami intézményrendszert és az oktatást, hogy ne nőjön tovább a technológiai szakadék Oroszország és a nyugati országok között, mondta Gref, aki szerint az elvándorlás is aggasztó méreteket öltött. Putyinék egyébként reagáltak a most már bőven 30 dollár alatti...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
gondolom azért a viktorkáék jövőre lehívják a paksi keretet is, mert ugye a pénz már a házipénztárból is kifogyott...
www.napi.hu/magyar_gazdasag/melyponton_a_kormanyzat_penztartaleka_megint_trukkoztek_az_adossaggal.608542.html
"Idén sem maradt el a trükközés az államadósság mesterséges lenyomása érdekében: a jegybank adatai szerint egyetlen hónap alatt 1416 milliárd forinttal csökkent a kormányzat jegybanki betétje, így az történelmi mélységbe, 659,6 milliárd forintra csökkent. Az uniós támogatások erőltetett kifizetései szintén a számlát apaszthatták."
nemkati
Ne csüggedjetek, oroszék, MI, MAGYAROK megint besegítünk nektek a talponmaradásba, most éppen egy kis PAKS II-vel! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.