Jelentősen csökkentek a közműtartozások az elmúlt években, de még így is egymilliónál többre tehető azon lakossági fogyasztók száma, akik hátralékkal rendelkeznek – derül ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) adataiból. A hideg téllel pedig több fogyasztás jár, így nőhet a mostani több tízmilliárd forintos kintlévőség is. A villamosenergia-szolgáltatók felé halmozta fel a legnagyobb tartozást a magyar lakosság: az elérhető legfrissebb, 2015 őszi adatok szerint 970 ezer felhasználónak volt hátraléka, és a lejárt határidejű tartozás 17,6 milliárd forintot tett. 2013-ban a tartozók száma meghaladta még az 1,1 milliót, és a hátralék is 10 milliárd forinttal több volt.

Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én akkor fizetek be minden számlát, ha pénzt kapok. Ahány szolgáltató, annyiféle dátumot írnak, ha fizetés előttre esik, akkor várnak, oszt' jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.