A Fidesz arra szólította fel Gyurcsány Ferencet, hogy számoljon el és adja vissza a "lenyúlt Balaton-parti villát".

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője felszólította Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy számoljon el azzal a több mint 750 millió forinttal, amelyet rokonai az állami földek megvásárlására költenek.

A Fidesz szerint Lázár János régóta mezőgazdasággal foglalkozó rokonai nyilvános, átlátható, szabályozott pályázaton vásárolnak földet, Gyurcsány Ferenc viszont "ifjúkommunistából lett újkapitalistaként nyúlt le állami vagyont". Majd – a Fidesz közlése szerint – harmincszoros áron, kilencszázmillió forintért adta el a napokban az egyik vállalatát, amelyet az MSZP-SZDSZ-kormány idején szerzett, illetve ma is birtokában van az a Balaton-parti villa, amelyet egy kormányüdülőtől fillérekért "nyúlt le".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Van pofája, vagy van bőr a pofáján a fideSSnek, hogy ilyent leírnak: ""ifjúkommunistából lett újkapitalistaként nyúlt le állami vagyont""
Ők miből mik lettek?
Ifjú és nem ifjú kommenistákból haza eladó, Népet nyomorba döntő, tíz és száz milliárdokat saját zsebre tevő férgek lettek!
Ja hogy az én kommunistám az jó kommunista, a tied meg nem. Az én tolvajom, hazaárulóm, stb az jó, a tied meg nem?

Ez a fideSS-kdnp vezérelve! A kettős mérce, az oszd meg és uralkodj elvvel együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Vizual: Na ezért alkalmazom kevéske megtakarításom megőrzése érdekében a párnacihát.
/Dunyhám már régóta nincs/. egyszer még arra ébrednék, hogy betétem volt, nincs, megőrzésre átvette az Orbán kormány. / Selmeczi most egyetemi tisztségre pályázik, óh irgalom atyja ne hagyj el./
enslaved
@bush: A nap vicce: A Gyurcsányfajta megdolgozott mindenért...
Desischado
Akkor ők meg kezdjék az ország javait és a milliárdokat visszaadni, aztán lehet tele pofával ordibálni! Komolyan, ez már röhej, hogy állandóan Gyurcsánnyal jönnek! Most is nevetek, miközben írok. Gyurcsány, a fidesz mumusa!
Szókrakész
@bush: Ennek az önerős Gyurcsány mindenért megdolgozott résznek fuss neki még egyszer.
prime777
@nemkati: "Majd visszaadja nektek nem a villát, hanem a fakanalat, de azt nem köszönitek meg! "
Milyen édes kis cukorka hozzászólás.:p
percsi
Már kezdődött a bandák háborúja, remélem most már hamar véget ér, mert 25 év hosszú idő, belefáradt a nép! Mindenki adja le a lopott holmit, azt vonuljanak be a börtönbe. Húú, a mindenit, még a végén gazdag ország lesz Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.