Arra tökéletes, hogy az államapparátus minél könnyebben nyomon követhesse az állampolgárt, mint személyiségi jogot. Viszont az előző kártyával szemben van egy nagy bukta a dologban - ezzel nem utazhatunk külföldre. Az új személyi igazolvány hátlapján olvasható: "Külföldre utazásra nem jogosít”. A kormánypropaganda szerint a korszerű elektronikus személyazonosító igazolvány számos olyan funkcióval rendelkezik majd, amelyeknek köszönhetően az…

Forrás: videohirek.com
Feltöltő: Butautáló
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Most már duplán örülök a svéd személyimnek! Fidesz, bekaphatod! Azaz nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@nezelodo: Sokszor mondtam már, hogy a Fidesz a hülyék gyűjtőhelye.
nezelodo
@nyanya001: Ezeket kellene a kioktatott börtönőröknek, meg a dühös ápolónőknek kezelésbe venni.
RonaGyuri
MInt kiderült ez persze kacsa, pontosabban félreértelemzés, de a gyanú nem alaptalan, mert pl. a jogsi-t - pedig a magyar jog szerint személyi azonosító okmány - nem akreditálták!
Toby
Amennyiben jól értelmeztem, akkor nem általános a külföldi útakból kizárás a plasztik alapján.
Yoda69
Hoppa. Keszitik elo az EU-bol valo kilepesunket. Igy majd nem kell uj szemelyi, ha mar nem leszunk EU tag, mert ezzel az uj szarral nem lehet kulfoldre utazni, csak nyomonkovetni a zembereket a beepitett csip miatt.
Yoda69
@nyanya001: Sajnos nem. Legvesebbe sem lehet oket hulyeknek nevezni. Oramu pontossaggal raboljak ki az orszagot az utolso fillerig. Hulyenek azokat neveznem, akik ezt nem latjak at, es a fideSSre adjak a voksukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.