Észak-Koreával és az ottani kőkemény diktatúrával hasonlította össze Magyarországot és a magyar kormány tevékenységét az újabban Bokros Lajossal is tüntető Magyar György. Az ügyvéd az osztrák Die Presse című napilapnak nyilatkozva vonta le azt a tanulságot, hogy a terrorfenyegetés miatt tervezett alaptörvény-módosítása miatt a magyar kormány megindult az észak-koreai színvonal irányába. Miután Magyar György nyilatkozata újabb muníciót adott a nyugati sajtónak, hogy ismét célkeresztbe vegye az Orbán-kormányt, a PestiSrácok.hu felhívta az ügyvédet, hogy nem gondolja-e erősnek, túlzónak az összehasonlítását. Magyar György portálunknak úgy vélekedett, a nyugati sajtóra és az ilyen, általa megfogalmazott hasonlatokra is szükség van, hogy visszalépésre kényszerítsék a magyar kormányt. Jogi abszurditásnak nevezi az osztrák sajtó, hogy Orbán Viktor miniszterelnök minden hatalmat magához ragadna, amikor a kormány szerint terrorfenyegetés van. A terrorfenyegetés miatt tervezett...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mivel a többség nem tiltakozik ellene feltételezem, hogy szeretik ha a hatalom dönt mindenben a magánéletükről. Mert akkor nem kell gondolkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.