A Fidesz szerint kétszínű az ellenzék, miközben politikusaik a kirakatban naponta támadják a Földet a gazdáknak programot, a háttérben maguk is jól bevásárolnak földekből.

A nagyobbik kormánypárt pénteken közleményben reagált az LMP-s Sallai R. Benedek képviselő szavaira, aki sajtótájékoztatóján arról beszélt: a kormány komoly bűnének tartja, hogy az értékesített állami termőföldek 70 százaléka nem a megjelölt célcsoporthoz, hanem állítása szerint a kabinet tagjaihoz köthető emberekhez, nagybirtokosokhoz vagy külföldiekhez került.

A Fidesz erre válaszul azt tudatta: Sallai R. Benedek a törvényeket megkerülve egy egész céghálózaton keresztül több mint 3000 hektár földhöz jutott. Sallai erre úgy reagált, hogy ez nem igaz és beperli a Fideszt.

A közlemény úgy folytatódik: Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök volt államtitkára, Forgács Barna szocialista politikus és családja több mint félmilliárd forintért vett több száz hektárnyi földet, "amibe még a kilencven év körüli édesanyját is belerángatta, hogy le legyen papírozva".

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A hamis nokiás doboz story óta tudjuk hogy a fideSS minden szava hazugság. Lopnak, csalnak, hazudnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Ha most azt kérdezné valaki, hogy ki hazudott megint, vagy ki sem (persze nem kérdi senki)
Akkor én azt mondanám, hogy a fidesz hazudott.
Persze ki tudja, de a hatodik érzékem szerint így van és kész.
Lehet zeeemútnyócévezni, meg mimagyarokozni, de csak saját magát járatja le előttem, aki ezt a fostalicska módszert megpróbálja.
nevemnick
A fostos kutya semmi ezekhez a hazug kormányhoz. De az a különbség, hogy a kutya kigyógyul belőle, ezek a szemetek meg nem.
Toby
Mehgmondtam a minap !

A csürheqrmány saját trükkör eszközeit kell vele szemben felhasználn, ergo: széles körben terjeszteni részigazságoökat is tartalmazó hatalmas álsunyításokat, minden téren, mire kimagyarázzák magukat, lejár a Gergely naptár is !

Nem lehet finomkodni szarházi gengszterekkel, nyomatni az álhíreket, elég, ha egy pici igazság van benne, erről a csürhéről amúgy is sokan elhiszik azt is, amit nem tett meg !

Ezt kell tenni. Uff !
nemkati
Ha olyan jól tudják a politikusok, hogy kik vettek földet, mennyiért, és akik vettek, azoknak milyen politikai múltjuk/jelenük van, vagy kiknek milyen rokonai, akkor hozzák nyilvánosságra, és majd mi eldöntjük, hogy milyen kezekbe is kerültek az eladott állami földek. Ilyen egyszerű ez. És akkor nincs vádaskodás, mocskolódás, pereskedés.
wagabund
Namost egy másik cikkben azt olvasni, hogy Hadházy minden csütörtökön "kormányinfot " fog tartani az épp aktuális korrupcióról...most épp egy lapostetős házzal foglalkozik, amin asszem hatvanmilla a kétes pénz..ha ez a nagy durranás, akkor valami nem gömbölyű...

ennek fényében Sallai is buktára áll, tehát ő is fel lesz mutatva?...

Ha véletlenül icike-picike igazság van a hírben, akkor csalódtam Sallaiban(is)...
...az LMP-ben nem, mert az nincs is...de ha valahol mégis kimutathatóak, akkor most annak a kis becsületnek is lőttek...
nem hiszem a hírt, amíg Sallai nem áll ki azt mondani, hogy igen, és akkor mi van?
eugen4402
Talán tegnapelőtt olvashattunk az idős falusi hölgyről, aki évek óta a szomszéd ház falára borogatja a szarát (bocs!)
Arról nem volt szó, hogy a teljes magyar politikai elit az Ő TANÍTVÁNYA volt...!
Dr. Felipe
A hamis nokiás doboz story óta tudjuk hogy a fideSS minden szava hazugság. Lopnak, csalnak, hazudnak.
nezelodo
@eugen4402: Attól tartok, a mi politikai elitünk eleve sokszoros lóhossznyi előnnyel indul a hibbant nénivel való mocsokversenyben. Illusztrációnak ajánlom az ATV most futó műsorát, ahol éppen a rezsiszilárdra ragad rá a vizes gatya a vitában, és csak a betanult riogatásával próbál a tényekkel szembe menni
eugen4402
@nezelodo: Köszi, már odakapcsoltam. A Schiffer keményen tartja magát, nem irigylem a birkózókirályt...A hibbant néniről meg tényleg el kell gondolkozni, vajon nem ő tanult-e valamelyik Fidesz Akadémián? Fogas kérdés: a tyúk, vagy tojás keni-e a székletet a szomszéd ház falára?
justhpeter
@nezelodo: @eugen4402: Rezsiszilárdot lemosták mint Kató néni a kerti padot. Nem tudta hirdetni hablaty habony igéjét. Nem volt hozzá és, szókincs és meggyőzőerő.

Sallairól szólva:
A/ Ha Sallai 3000 hektárt tudott vásárolni, akkor egy hazug gazember.
B/ Ha Sallai 3000 hektárt tudott vásárolni, akkor őt nem Sallainak hívják, hanem Csányinak vagy Mészárosnak.
cs.n.
Nincs új a Nap alatt, Sallait nem most kezdték el (vissza)támadni.
vastagbor.atlatszo.hu/2015/07/20/sallai-robert-benedek/
"A politikus, felesége és gazdasági érdekeltsége állami földeken gazdálkodik, összesen 2325 hektár állami földre pályázott, amelyből 237-et nyert."
Érdemes végigolvasni az egészet, ezt azért emeltem ki, mert akkor valami hatalmas mágus lehet ez a Sallai, ha fél év alatt megtizenháromszorozta a hektárjai számát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.