Semjén Zsolt a tematikus év nyitókonferenciáján elmondta: a program célja, hogy gazdaságilag megerősödjön a magyarság a külhoni területeken. További célként jelölte meg, hogy emelkedjen a magyar munkavállalók száma és azon vállalkozóké, akik magyar munkavállalókat alkalmaznak, valamint, hogy minél nagyobb vagyon összpontosuljon magyar kézben.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen Zsótika, ezt a " minél nagyobb vagyon összpontosuljon magyar kézben." igyekezeteteket jól érzékeljük. S az természetes, hogy csak az igaz magyarok kezére gondoltok! =))
Levendula
A minap beszéltem egy katolikus pappal. Szóba kerültek ezek a "kereszténydemokraták". Szegény atya alig tudta visszafogni a dühét, majdnem elkáromkodta magát.
Toby
Esetleg még az észak-koreai magyarokat is kéne támogatni, meg a borneói magyarokat is és akkor végképp nem lehet megtudni, hogy itthon ki vágta zsebre a lét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.