"Amíg a Fidesz kormányon lesz, addig Magyarországon külföldiek soha termőföldet nem fognak vásárolni" – kárálta még 2010-ben Az Ember, Aki Soha Nem Hazudik, ismertebb nevén Orbán Viktor. Az ígéret mára felkerült a kampánylódítások polcára a többi közé, és a tavaly kiárusítani kezdett állami földekből például éppen hogy tehetős külföldieknek jut nem kevés.

A Pest megyei Bugyi környékén például egészen elképesztő módon: egy cég emberei egymásra licitálva szorították ki a helyi gazdákat, hogy biztosan ők vihessék el a kiszemelt területet. A cég – csak mert "külföldiek soha nem fognak földet vásárolni Magyarországon" – egy holland cég, mellesleg Szijjártó Péter futsal csapatának lelkes támogatói.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
...külföldieknek nem adjuk a magyar földet...!!!
Ühm.. Valóban!
Orbán, Orbán csak ne hazudnál, reggel délben este!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@nemzeti_nyugdíjas: Gorbán gerinctelen szerepvállalása (neki kell alakítania a jó csendőr szerepét) és érdemi tehetségtelensége csak hazugságok halmazába vezethet.
A nertársak feladata meg az hogy minden percben tisztára mossák a gatyáját. Meg is teszik jó pénzekért a mi költségünkre.
Tragikus, hogy ő jól érzi magát ebben a szerepben.
egyvandor
@Vizual: Ezeket a külföldre befektetett pénzeket semmilyen eszközzel nem tudjuk követni. Meg fog -e térülni, Kinek hoz majd hasznot, személyeknek, pártoknak, háttér embereknek, verőlegényeknek, etc. Csak azt tudjuk, hogy közösen fizetjük.
papa.49
@Vizual: Bocs ha megsértettelek, én az ellenzéki pártokra, pártocskákra értettem amit írtam...
Vizual
@egyvandor: Én ugy emlékszem, hogy Orbánék nagy beképzeltségükben kivivták, hogy Svájc kiadja ha bűnügyben vizsgálódik valamilyen állam. remélem ez a fagyi is visszanyal majd Orbánnak. Szerintem ezért óvakodik keletre. Oda viszi a pénzt. Ez fikció, találgatok...
Lepényleső
...ami azon keresztül távozik,hozzá jobban illik?
Toby
Emléxünk ? "Véget vetünk az osztrák vircsafnak !"
Nem csak termőföldet birtokolnak, hanem horgásztavakat is, mint a Zala megyei Muraszemenyén és Csömödér község határában lévő víztározót, majd nyugat-európai díjakat akarnak bevezetni, magyar fizetésekre !
Helyi hogászok szerint a muraszemenyei osztrák, még csak nem is telepít, ahogy a csömödéri sem ! Úgy vélik, pénzügyi biztosítékként vásárolták anno a tavakat.
Szóval a saját lábon álló lótetű, alaposan véget vetett az osztrák vircsaftnak !
Mocskos, hazug tróger, jobb helyeken már száradna a bundája !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.