A NAV 10 millió forintnál többel tartozó adósainak listájára került Berki Krisztián, nem a tornász, hanem a médiaceleb. Berki tatabányai, Komáromi úti társasházi címével szerepel az adóhatóság listáján – szúrta ki a Napi.hu.

Berki az FTC Labdarúgó Zrt. cégvezetőjeként és saját cégeiben is ezzel a címmel szerepelt, így kizárható a névazonosság.

Több mint 10 millióval tartozik a NAV-nak Berki Krisztián médiaceleb

Hódi Pamelával közös cége, a műsorgyártással foglalkozó BK Movie Star Kft. ellen adóvégrehajtás is indult, de akkor már nem az övék volt a vállalkozás. 2015. márciusban ugyanis egy ukrajnai, beregszászi magánszemély nevére került a társaság. A NAV tavaly április végén felfüggesztette a cég adószámát, a döntés júniustól vált jogerőssé. Augusztusban adóvégrehajtás indult a céggel szemben.

Berki az elmúlt két évben a Blikk számításai szerint kb. százmillió forintot kereshetett a TV2-n és csatorna-holdudvarában futó műsorokban való szerepléséért.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Majd a nagymutter kisegíti ezt is ,mint azt a salgarjáni hulladékot..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Majd a nagymutter kisegíti ezt is ,mint azt a salgarjáni hulladékot..
justhpeter
Csak az a kérdés merülhet fel, ki áll a háta mögött ?
human
Most, hogy Vajna tulajdonába került a TV2 Berki egész biztos sokat fog szerepelni. Az ilyen élősködők illenek a fidesz imázsához.
verum
"Létezik még egy tény, amiért nem hagyhatta el örökre hazánkat az izomceleb. Érvényes szerződése van a TV2-vel. "
ripost.hu/cikk-itt-a-bizonyitek-berki-krisztian-atverte-az-orszagot/?source=hirkereso
Mangu
Árulja el valaki már nekem, hogy hogyan lehet, hogy valaki 10 millával lóg a NAV-nak, amit még büszkén ki is plakátolnak. Ez nem csak Berkire vonatkozik. "Külföldön" azonnal felszámolnak, végrehajtanak, visznek amit lehet a tartozás fejében.
zöldszem
@Mangu: Itt is visznek mindent, azoktól akiket, Mariska néninek meg Pista bácsinak hívnak!
A fehérgallérosok azok mások...!
lampa laz
Aki ilyen emberek kedvéért kapcsol 1 csatornára, hát az annyit is ér...
Mangu
@zöldszem: Ezt tudom, mivel vállalkozó vagyok és untig elég dolgom volt az APEH/VPOP - NAV társasággal filléres csesztetésekből adódóan. Nekem kellett mindig bizonyítani adminisztrációs hibáikat. Nem csípi senki szemét a rengeteg adótartozás, mely a vállalkozók egy szűk köre halmoz fel büntetlenül?
varirmag
Miért nem rúgják seggbe azokat a NAV-osokat akik hagyták hogy ilyen adóhátralékot gyüjtőgessen össze ???
Győzikéknek,berkiféléknek ez megengedett ???
Mangu
@varirmag: Mert egy egész lista van, ami nem véletlen. Na, kit is kellene seggbe rúgni?
human
@Mangu: Még régebben volt egy riport aZ APEH-el és a rendőrséggel az adótartozókkal kapcsolatban. Kész paródia volt ahogy egymásnak dobálgatták a labdát. Az APEH azt mondta, hogy ők nem nyomozati szerv ezért nem tudnak mint kezdeni azzal, ha az adott címen nem található az adós. A rendőrök meg azért nem tudtak nyomozni, mert az APEH nem tett feljelentést. Lehet, hogy nem pontosan emlékszem, mert sok éve volt. Abszurd volt az egész. Azóta sem javult a helyzet.
TASzSz
Mutogatom magam, vagány vagyok s felfigyelknek rám...
karma1
@Mangu ;22.03-ra: Mert ervenyes szerzodese van a TV2-vel 2 evre, 150 millios jovedelemre... 16 %-os adoval kb. 23 millioval tartozna, talan 13-at mar befizetett ezek szerint.

orbanisztanban ez is lehetseges, ... Egyebkent ez a humanoid szerinted mibol tudna megelni kulfoldon? Naponta ketszer leadna egy helyi TV-ben a herevasalasat? Vagy megis mibol?
Az ilyen pondrokbol kizarolag csak Magyarorszagon csinalnak "valakit", errefele nincsenek valosagshow-k, nem probalnak bennunket lehulyiteni egy csiga szellemi szinvonalara...
coni
@karma1: "nem probalnak bennunket lehulyiteni egy csiga szellemi szinvonalara."

A statisztikai adatok alapján a magyar lakosság 70%-a napi 3-5 órát nézi a Berki szinvonalú műsorokat. Ezt adják, mert erre van igény. Tulajdonképpen alíg-alíg akad olyan műsor amit 70IQ felettieknek készítenek, a hírműsorokat is beleértve.
volvós
Egy dolgot nem értek:
Azt mondja, évi 100 (!) millió a jövedelme.
Abból nem futja 10 millió az adóhivatalnak ??

Na figyelj, Te rohadék brekikrisztike ! Kívánom, hogy
a NAV lesitteljen, és kiválasszon neked egy jó
kis " meleg " cellát, ahol összegyürik a szépen
kivasalt fonnyadt heréidet !!!
Mangu
@human: Valószínűleg nem jól fogalmaztam. Az adócsalás, adó be nem fizetés a világon mindenhol államellenes bűncselekmény. Jobban harapnak rá, mint a gyilkosságokra. Külön nyomozó szervezet van, mely csak ezzel foglalkozik. Bárkiről is legyen szó, könyörtelenül lecsapnak. Nálunk, ezek szerint, egy adott körön belül törvényen kívülivé válik az ember, lásd "gyevi bíró". Egyébként nem fantom cégekről, személyekről van szó, ha megnézed a listát (ismert nevek, bankszámlák, partner kapcsolatok, melyek alapján bármikor le lehetne csapni a nem fizetőkre, pláne, ha ez évről-évre halmozódik. Tisztára hülyére vesznek minket. Ennyi.
human
@Mangu: Most eszembe jutott a fekete ruhás nővér aki az egészségügyért állt ki. A forgalmat akadályozta 30 percig és 60 óra közmunkára ítélték.
És még ott van Gőzike, aki a 22 milliós adócsalásáért csak felfüggesztettet kapott. Nem tudom, hogy ez enyhítő körülmény volt-e de felesége ügyvédje azzal érvelt, hogy bár nem fizették be az adót, de abból a pénzből mikor vásároltak áfát fizettek, tehát adóztak.
Mangu
@human: Na ja, a bíróság felvetése adja meg a slusszpoént, mert tök mindegy, hogy mi a tényállás, a bíróság a politikai széljárásnak megfelelően, - "független hajósként" -, mindig a "szélben" vitorlázik, annak ellenére, hogy széllel szemben is lehet haladni. A politika igényének megfelelően csűrik-csavarják az igazságszolgáltatást ítélethozatalukkal.
kamazuka
Államnak tartozni,ugyanolyan,mint állampapírba fektetni.
A biztonság!

Most képzeld el, valamilyen nem legális csapatnak tartozol.
Ugye mennyire más?

A szemlélet!
crow0131
Ilyen azért történhet, mert ezt hagyják.
human
@Mangu: Azért ne feledjük el, hogy a bíróság csak a bizonyítékok alapján tud ítéletet mondani. Ha kevés vagy gyenge bizonyítékokat kapnak, akkor ők sem tehetnek semmit. Például az ügyészség is kihagyhat pár bizonyítékot és így bár a nyilvánosság számára egyértelmű, hogy bűncselekmény történt mégsem lesz elmarasztaló ítélet a bírósági eljárásban. A kérdés már csak az, hogy szándékos volt-e a hanyag nyomozás egyes ügyekben.
Mangu
@human: Itt a NAV által nyilvántartott, közzétett adós listáról van szó, melyen Berki is szerepel (nem az élmezőnyben). Ez média téma, az őt megelőzők és a nagyságrendjük, az smafu. Az adó tartozás objektív tény, ahol nincs mit kihagyni. A lényeg, az illetékes hatósá-gok, nem a jó gazdától elvárható gondossággal végzik a munkájukat, megkockáztatom - ilyen mértékű hiány esetén szándékosan.
Ez olyan mérhetetlen szemétség, mint az, hogy azért fizetnek a fizetőképes fogyasztók annyi távhő díjat mint amennyit a szolgáltatónak, - hogy nyereséges legyen -, mert a szolgáltatást igénybe vevők 25-30%-ka nem fizet. Folytathatnám az átalánydíjas víz, gáz számlázással, ahol szintén a fizetőket terhelik a nem fizetők elmaradásával. Egyszerűen, velejéig rohadt ez a rendszer-váltott rendszer (nem tudom minek nevezhetném), rosszabb, mint az összes előző, mert azoknál mindig volt egy egyértelmű irányvonal, mellyel lehetett számolni (akár tetszett, akár nem) "mindenkinek".
perfekt
Most nem megvasalni--hanem kitépni-a tökét--és azoknak is, akik elnézik ennek az ostoba gesztenyének-hogy seftelhessen!De lehet,hogy adózik ő-csak zsebbe, akik ezért,talán még biztatják is!óvunk-és védünk!
human
@Mangu: Végül is a fidesz is azt akarja, hogy egyetlen, leválthatatlan irányvonal legyen, az orbánizmus.
human
@Mangu: Egy riportot megnéznék egy NAV vezetővel (nem Tálai pártkatona) amiben megmagyarázná, hogy a NAV-nak miért ilyen magas az ingerküszöbe egyes adósokkal szemben és miért alacsony mondjuk egy nagymamával szemben aki hallókészülékre kért kölcsön a rokonaitól. Mert ő ugye le is bukott és indult is a vagyonosodási vizsgálat ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.