Az illegális migráció fokozódása miatt növelik a rendőri létszámot a déli határnál – hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki híradójában.

Az M1 tudósítása szerint a Készenléti Rendőrség parancsnoka azt mondta: megint nőtt az illegálisan Magyarországon átutazó migránsok száma. Balogh János szerint ennek az az oka, hogy a bejáratott útvonalon lévő országok szigorítottak a beléptetésen.

A parancsnok azt mondta: a migránsok ismét rongálják a határzárat, ezért a rendőrség megerősítette a védelmet. A rendőrök létszámát megduplázták, ezt péntektől tovább növelik – hangzott el az M1 híradójában.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Na, most válik majd kezelhetetlenné a migránsáradat...a románok szándékosan szétterítik őket a majd háromszáz kilométeres (sengeni)határszakaszon, ami gyakorlatilag őrizhetetlen..
Például a románok Tasnádra is tettek egy befogadó állomást...onnan egy erős éjszaka alatt átsétálnak hozzánk ezek a kedves, dolgoznivágyó, kimondottan filantróp, liberális migránsok...Debrecenben újra lehet nyitni a befogadótábort...

Magyarország jobban teljesít.

Ha éjjel-nappal építenék a kerítést, az is késő volna..
kár volt annyira örülni...pocsékba ment az ünneplés kőccsége.
namihami
Minek?
Mi van a milliárdokkal épített keritéssel?
Esetleg már elbontották, vagy összedőlt az magától is?
Ezért kár volt ennyit beleölni.
Pestilence
Most nagyon kellenének a migránsok a kormánynak.

A sok hülye tanár, mávos, békávés, egészségügyis és többi balllibes sorosbérenc nagyon pampog, kell egy kis erődemonstráció azoknak a rendőröknek a segitségével, akiktől visszakérték a kifizetett pénzeket.

Gratula. MO jobban teljesit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.