Az ország gátlástalan szétlopkodása közben a szánalmas 22 800 forintra utalt, beteg embereket kell egészségesnek nyilvánítani, hogy úgy tűnjön: ez a kormány teszi a dolgát. Öt, azaz ÖT perces, itt is megkopogtatom, ott is megkopogtatom egy kicsit, miért nem megy egyenesen?, na jó, nem szórakozom itt magával típusú orvosi villám-vizsgálata – kíváncsi kérdések és különösebb érdeklődés hiányában – megállapítja: B. A. meggyógyult. Másfél éve visszafordíthatatlannak diagnosztizált agykárosodása megszűnt. Foglalkoztatható.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Már máshol feltettem azt a kérdést ezek az orvosok mennyit kapnak ezért a munkáért, hogy embereket előbb küldenek halálba. Az orvosi esküjüket már ezek rég elfelejtették!!!
enslaved
Na igen, szegény rokkantak az okai annak, hogy nem szárnyal a gazdaság...Meg egyébként is, az ő pénzük kell ahhoz, hogy 23 millióból lehessen dorbézolni a minisztériumban, elvégre csak ne csökkentsük már a másfél milliós miniszteri béreket a fenébe is, hiszen megdolgoznak érte keményen...www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjp0fn99uLKAhUE0xoKHQFgA5YQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fstand-up-hirek.blog.hu%2F2011%2F12%2F21%2Fbejegyzes_url_cime_1688&psig=AFQjCNGlkjtouPt3awbn6u-eIis-pgyt9w&ust=1454840847789538
Lepényleső
...javarészt ebben az országban élnek,- még.
karma1
@szaboria1: Most sem fogsz ra kielegito valaszt kapni: de tudod, nem minden orvos vegez az egyetemen summa cum laude - vagy ha igen, akkor az mar regen nyugaton kopogtatja a betegek hatat. Egy atlagos "futoszalagos" orvos meg orul, hogy van ilyen munkaja...
Csak azt nem tudom, hogy annak idejen hogy eskudtek fel Hippokrateszre, vagy mitol felejtettek el ezt az eskut az evek soran...

Egy osztalytarsnom egyedul, agydaganattal el, neki is muszaj elmenni dolgozni, valami ipari muzeumban kell neki teremorkodni, a 8 ora alatt nem ulhet le, mert a terem be van kamerazva, viszont naponta egy-ket latogato, ha jon, mar az is sok. Karacsonykor nem volt kajaja, az osztalytarsak gyujtottek neki, es en is kuldtem neki egyik osztalytarsunk segitsegevel penzt. Megalazottnak erezte magat, de tudta, hogy oszinten szivesen segitettunk Neki.
Az osztalytarsaink mondtak, hogy mindegyikuknek okolbeszorult a keze, amikor a talalkozon megbeszeltek a tarsnonk sorsat, hiszen tudjuk, hogy milyen szorgalmas, dolgos, okos teremtes volt, amig nem lett rakos, es nem voltak tul boldogok, mert mindannyiuk elott a nyugdijtalansag lebeg 3 ev mulva.
nemjoezigy
A leírt eseteken kívül nem ennyire súlyos esetekben is a hangoztatott "CSALÁDBARÁT KORMÁNY"-zástól nagyon messze van, amit ez a rablóbanda csinál!
Nevezhető a következőkben leírt helyzet sikeresnek, eredményesnek?:
www.azenpenzem.hu/cikkek/ezt-hozta-a-csaladbarat-kormanyzas/3010/?=hirkereso
nol.hu/belfold/mentomellenyt-kaptak-a-hitelesek-megis-fuldokolnak-1599959?utm_source=ovg&utm_medium=cimlead&utm_campaign=xmegye
Az elsőben a fiatal családosok majd 3/4-ed részének létfenntartási problémái vannak. Semmi kilátásuk nincs a jobb jövőre, bármennyire azt harsogja napjában többször a fideSSkdnp rabló kormány (Kossuth) rádiója!
Maximum a Lakosság 20%-a érzi csak az ország/kormány jobban teljesít agymosó szöveget!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a leszakadó, a gazdagokat eltartó 80% rovására történik ez!
Persze erről nem tájékoztat a "közmédia", tehát ez nincs is a kormány szerint!
A második linkben az található, hogy a "megmentettek"(: a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. által) közül is eddig 1200 – korábban a devizahitelébe belebukott, aztán megmentett – ügyfél szerződését mondták fel hátralék miatt.
NEM TUDJÁK FIZETNI az átlag 11 ezer Ft-ot sem!
Ez nagy szegénységi bizonyítványa kormánynak, mert azok arról pofáznak, hogy itt mindenki előre lépett egyet! Itt mindenkinek jobb!
NEM ÍGY VAN, csak a propaganda mondja ezt! Az idióták meg elhiszik!
Nem is folytatom, mert nagyon elkeserítő, hogy az ilyen állapotok mellett egyesek száz milliókat, milliárdokat halmoznak fel, amit úgysem tudnak felhasználni, csak van, hogy másnak ne legyen!
Ez az uralkodók filozófiája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.