Brutális módon gyilkolta meg feleségét egy VIII. kerületben élő férfi 2015. február 11-én, összesen 100 késszúrást ejtett a magatehetetlen asszonyon – számol be a Tények.

Alkoholista volt a felesége és ő is, együtt ittak – ezt mondta a férfi. A felesége az alkohol miatt magatehetetlen volt, nagyon el is hízott, a férfi ápolta. Pelenkázta, vásárolt, elvégezte a házimunkát is.

A bíróságon elmondta: a kialakult helyzet miatt stresszes, depressziós lett, a feleségével is megromlott a viszonyuk. Bármit csinált, az asszony mindenért hibáztatta, rabszolgának érezte magát mellette. A születésnapján nem bírta tovább, megölte a nőt.

Száz késszúrással ölte meg feleségét a budapesti férfi

Az anyja is olyan ˝zsarnok˝volt, mint a felesége, 30 évig élt elnyomottként, és a feleségétől is ugyanazt kapta, mint az anyjától. Hozzátette: a felesége lebetegedése után kezdődtek a problémák.

A férfi pont a végzetes késelés napján ünnepelte a születésnapját, felesége a wc-n ülve köszöntötte fel őt. Miután az ágyába kísérte az asszonyt, ő almát kért tőle, miután pedig megkapta azt, egyből kritizálni kezdte a férjét, mondván, hogy még egy almát sem tud normálisan megpucolni, ugyanis magok maradtak benne.

A férfi dührohamot kapott, leeresztette a redőnyt, kiment a konyhába, és a lehető legnagyobb kést felkapva ment vissza a nejéhez, akibe százszor is belemártotta a kést.

A nő holttestét a rendőrök találták meg, az egyik szomszéd hívta ki őket, mert a férfi nem engedett senkit a lakásba. 

 

A férfi lánya a Tényeknek azt nyilatkozta, nem gondolta volna, hogy az apja ilyesmire képes, bár egy barátnője szerint már akkor sejthette volna, hogy a férfival nincs minden rendben, amikor az kidobta a kutyát az erkélyen.

A férfi tárgyalása áprilisban folytatódik. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 10 évtől húsz évig terjedő büntetést kaphat.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
"...egy barátnője szerint már akkor sejthette volna, hogy a férfival nincs minden rendben, amikor az kidobta a kutyát az erkélyen." ???
Ha akkor letöltendőt kap, talán nem történt volna ez a tragédia.
Lepényleső
Morbid; A pénz számolva,az asszony verve jó. Jobban teljesítette ezt a fickó? Hisz ez a jelszó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.