Egyelőre nem tudják bizonyítani a terrorcselekmény tényállását az ellen a két férfi ellen, akik állítólag a miniszterelnök ellen terveztek merényletet tavaly év végén – írja a Magyar Nemzet.

A lehallgatott telefonbeszélgetések – melyeket védett személlyel kapcsolatos információgyűjtés során készítettek a miniszter közlése szerint – nem egyértelműek, pedig korábban a sajtó és a belügy államtitkára is azt közölte, a férfiak kormánytagot akartak kivégezni.

A hatóságok ilyeneket rögzítettek:

Meg kell győzni a mostani vezetőket, hogy adják fel a hatalmukat. A meggyőzés lehet persze egy darab ólom formájában, a fejbe.

Végre fegyvert fogunk, kinyírjuk az összes rohadék alacsonyrendű génhulladékot magunk közül, együtt a kormányokkal, akik ma hatalmon vannak.

Csak lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják az előzetesben lévő állítólagos merénylőket, még terrorcselekmény előkészületével sem.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
namár...még ilyet...tisztára a ruszki módszerek...
aztán ezek is öngyilkosok lesznek, vagy infarktusban meghalnak hirtelen...mint az aki eladta az uniós pénzeket kezelő szoftverét, vagy a weisz...vagy mások...kicsit fura ez a fidesz...de a módszerei egyre inkább hasonlítanak valakiére...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
Valaki tényleg azt hitte, hogy ez nem csak egy szopatás volt? Ennek a hírnek akkor meg volt a haszna még ha előre tudták is, hogy kipukkad valamikor! Na és? Jön a többi hasonló, nem beszélve a még élő bangításokról! Például: a migránsok beköltöznek a zemberek házaiba... Nem hinném, hogy egymillióból akár tíznek is megfordult volna a fejében Magyarországon letelepedni!
Hofipisti
No de ilyet! Bástya elvtársat már megölni sem akarják? Milyen világot élünk?
micfild
@bundi: hm-- miért éppen ez ugrott be nekem is???
Toby
Ne keseregjünk, hogy nem lőtték ki, ha nem is volt ilyen szándék. Valamivel meg kell magyarázni, hogy az évi 13 milliárdért beöltöző TEK, mi a francnak zárja le a főgenyő utcáját, lehet, hogy fertőző, azért ?
Egyébké normális vadász, ha látja a vad viselkedésén, hogy mentális zavari lehetnek, akkor nem lő rá.
bencemacska
@Toby: A merénylők azt gondolták : kár a golyóért!!!
Én nagyon kegyes halálnak tartanám .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.