Lázár Jánost megkérdezték arról, mit gondol arról, hogy Baán László főigazgató ingyen bocsátotta Habony Árpád rendelkezésére a Szépművészeti Múzeumot. - írja a 444.hu.

"Nyugtalanítónak" nevezte a Szépművészeti Múzeumot érintő esetet, és azt is elmondta, hogy ugyan nagyra becsüli Baán László szakmai munkáját, az intézményvezető "súlyosan téved", amikor azt gondolja, hogy a Szépművészeti Múzeum boldogulása jövője fejesek hozzáállásán múlna.

 "A Főigazgatónak sok mindenre joga van, de ha protekciókeresés céljából próbál kapcsolatokat létesíteni bármely politikai csoportnál, azt kell mondanom, téved" – mondta a miniszter, aki szerint az ügy egyaránt árt a múzeumnak és a magyar kultúrának is.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Azért azt minden intelligens embernek fel kellene érnie ésszel, hogy bármilyen gazdag is, nem illik ilyen helyeket magáncélokra használni. Egyszerűen bunkóság.Az is bunkó aki kitalálta, az is aki engedte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Horizont: Amikor felmegyek Budapestre igyekszem mindig amennyit csak lehet múzeumba menni . Imádok a festmények előtt álldogálni és bámulni , és azon csodálkozni hogy milyen hihetetlen ügyesek voltak a művészek. . Számomra egy csoda mind!
De az hogy mit művelnek ezek a görények már mindennel az hihetlen!!!
Lagzi a Szépművészeti Múzeumban ? Ez mindent felülmúl. Lassan mindenünk oda lesz . Mi tartja őket vissza attól hogy a Te vagy bármelyikünk lakását, házát elvegyék mert épp olyanuk van??? Azt hiszem semmi!!!
TASzSz
@nemkati: Annak idején (1983) Giacomo Morini és magyar barátai, Monsier Kolompár + Signore Lakatos is hazavitték Raffaello Santi : Ifjú képmását (pietro Bembo képmása) és nagyon megbüntették őket érte!!!
nemkati
@TASzSz: És ezeknek a Kolompár és Lakatos nevűeknek mi volt a keresztneve? Csak nem Rafael, vagy netán Rafaello? :)
TASzSz
@nemkati: Tálán Tivádár + Róbert?! Régen volt már, de a kabaré is feldolgozta...
nezelodo
A Belzebub megint jópofizik a hiszékeny birkáknak, azok meg boldogan bégetnek, aztán röhögve hátradől, hogy megint bevették az eljátszott szigorát.
nemkati
@nezelodo: Egyre inkább meggyőződésem, hogy Lázárra a kritikus szerepet osztották, eljátszva hogy egyensúly van a Fideszben, hátha valaki beveszi. De ki hisz a farkasnak, amikor azt állítja, hogy nem eszik húst?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.