Habony Árpád 2007-ben a lakodalmát a Szépművészeti Múzeum igazgatója, Baán László szerint azért tarthatta ingyen a múzeumban, mert úgy ítélték meg, hogy ez "a múzeum társadalmi kapcsolatainak és támogatottságának erősítése érdekében. " Lázár János azonban nem tudta megmondani, hogy Habony Árpád hasonlóan fontos személy lenne-e, mint amilyen volt a Fidesz kormányzása előtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem kell lézert kérdezni, úgyis hazudik, anélkül nap nem telhet el. Mlg a végén azt hiszi hogy fontos ember...illetve, hogy ember...
papa.49
@Toby: @Mirabilis: Akkor ha ennyire semmit nem tud, én viszont azt szeretném tudni MIT KERES AZON A POSZTON AHOL VAN???Menjen haza oszt. terelgesse a birkákat, ahhoz talán ért!!!
zöldszem
Na ha eddig nem tudtad, figyelj fideszmajom, új infók jönnek!
Habony Árpád a 2000-es évek elején tűnt föl Orbán Viktor környezetében.
A 2006-os vesztes országgyűlési választás után lett Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója!
2015.Orbán nyilatkozat:
„Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népesség nyilvántartóhoz” – számol be az ATV az esetről.
Az ismét feltett kérdésre Orbán Viktor később úgy válaszolt: semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog; azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette: lerázandónak tartja az ilyen kérdéseket, és nem kíván reagálni budapesti kávéházi pletykákra.
2016.
Habony Árpád akkor is kitartott Orbán Viktor mellett, amikor két elvesztett választás után már sokan lemondtak róla, és más vezetőt kerestek helyette – egyesek szerint ennek köszönhette az extravaganciájáról is ismert Habony Árpád, hogy a miniszterelnök tanácsadója lett.
A kormány továbbra is úgy tesz, mintha Habony Árpád nem létezne politikai értelemben, pedig az elmúlt napokban az ő közvetítésével sikerült megoldani a fővárosi közlekedés finanszírozásával kapcsolatos konfliktust. Nem tudni viszont, hogy Habony Árpád hogyan segíti a kormány munkáját, honnan kapja a fizetését, valamint miből szerezte a vagyonát.
És mind ezek után:"Havasi Bertalant, a kormányfő sajtósát, kérdéseinkre azonban csak annyit írt, hogy „Habony Árpáddal nem vagyunk semmilyen hivatalos munkakapcsolatban, így a tevékenységéről nem tudok beszámolni”.
A Fidesz sajtóosztálya szintén azt közölte az Origóval, hogy a párt semmilyen szerződéses kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal, így a tanácsadó juttatást sem kap onnan.
Te ezekben az időkben hol éltél, hol voltál, nem sikerült a fejedet kihúzni a vezér seggéből? Vagy, végig a TV2 nénit döngetted, nem láttál ki a combjai közül?
Mondjam még... hazudsz ba-meg!
zöldszem
Még valamit!
Habony nem tagja az Országgyűlésnek, noha Fidesz honlapja szerint is hivatalos miniszterelnöki tanácsadó, állítólag fizetés nélkül, magáncégének állítólag évek óta nincs jövedelme mégis tömve van pénzzel. Honnan, és miből, és ki fizeti?
Ha viszont Habonynak nincs fizetett állása, és a cégének nincs jövedelme,mert a bevallásai szerint nincs, akkor három dolog lehet:
1. Adócsaló és feketén dolgozik jó pénzért, amiért nem adózik
2. A Fidesz fizeti feketén, méghozzá nagyon jól, ha ibizai koko túrára is telik.
3.Lottónyertes, netán régi nemesi család sarja, százmilliókkal?, ...(Nagyapja magas rangú katonatiszt volt a Horthy-hadseregben.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.