Kósa Lajos debreceni sajtótájékoztatóján elárulta, hogy már kétmilliónál tart a Fidesz-frakció aláírásgyűjtése, amivel rá akarják venni a kormányt, hogy tegyen meg mindent a betelepítési kvóta ellen. Megjegyezte, hogy régen látott ekkor összefogást. Elmondta azt is, hogy a jelenlegi állás szerint az aláírók száma már csak kétszázezerrel kevesebb, mint a szociális népszavazást támogatóké, de most sokkal rövidebb idő alatt gyűlt össze a kétmillió aláírás. A gyűjtést persze folytatják, így aztán a kormánynak nem marad sok választása. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Majd arra meg kíváncsi leszek, hogy a lelkes aláírók mit szólnak, ha az EU mégis úgy dönt, hogy a migránsokat a strukturális fejlesztési alap terhére látják el - miután a hét éves költségvetésben migránsokkal kapcsolatos költség nincs tervezve. Egy reménybeli szíriai béke esetén pedig a porrá lőtt Szíriát fel is kell építeni. Attól tartok, hogy a menekült-ellátásban nem résztvevők - mint Ceausescu 2.0 országa - ebben az esetben hiába fogja hangsúlyozni, hogy neki JÁR az EU-s támogatás. Igaz, ez a kérdés oly komplikált, hogy Kósa 20% Lajos képességeit ez meghaladja! Magyarország jól teljesít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
"A gyűjtést persze folytatják, így aztán a kormánynak nem marad sok választása."

Csak ne hogy 120% fölé menjünk elvtársak, mint a sztahanov brigádok. Mert azt senki nem fogja elhinni elvtársak.
human
Templomban gyűjt aláírást a Fidesz: youtu.be/CfAqMBV4RpE
Közmunkások gyűjtöttek aláírást a Fidesznek: youtu.be/LZuTCoonMog
Futsal-meccsen gyűjtöttek aláírást: youtu.be/fpRmOtoWWqo
silber13
@human: Na nem, mert ott vannak még a teljesítménybérben körmölők, meg a Nemzethy Grafománok is
nevemnick
Kétmillió?
Lala, már megint hazudsz. Közjegyző által az aláíró személyek valódiságát igazoló, hitelesített aláírásgyűjtő íveket szeretnénk látni... futja az elsíbolt lóvéból. Addig ez csak olyan mese mint a rőzsehordó öregasszony és a királyfi légyottja...
Toby
Jól van, estéte meglesz mind a 85 millió magyar aláírása !

Amúgy, ha működött volna a tömeges alárás, nem kellett volna nyomatni a közpénzű reklámokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.