Orbán sokat kockáztatna a Klikk megszüntetésével, a menekültválságot csak az egységes Európa tudja megoldani, a görög-macedón határra építendő kerítés a görög állam összemomlásához vezetne - többek között erről beszélt egy interjúban Kis János filozózus.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Eriksson: a ksh álltal vizionált 9,9 milliónyi magyarból ténylegesen csak kb 9,3-9,4 milliónyi él ott és amit ugyebár 2030-2040-környékére tippeltek eredetikleg..
www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html
.és a fiatalabbja hiányzik akik adózhatnának ott is...és ha az uniós ciklus támogatásait lehívjátok 2017-ig...akkor utána honnan lesz pénz?...itt sem könnyű, de van egy olyan érzésem ott még csak most jön a fekete leves...
Eriksson
@bundi: És neked mint külföldinek mi közöd ehhez? Hogy te jól élsz, annak örülj, s nem kell az itthoniakat cseszegtetned. S főleg nem kell feltételezésekbe bocsátkozni kinek-kinek világnézetével, véleményével kapcsolatban, s azt tényként előadni. Mert az az igazi arcátlanság.
bundi
@Eriksson: öööö pontosan most miről is beszélsz?...olvasgass aranybogár először cicust ekéztem, akivel régóta csörtézgetünk...erre jött a preparátor...akinek a jelek szerint a dunsztosban lehet az agya egy ideje mert a vezér intései ellenére hontalan taknyosnak tart aki csak vinnyogni jár ide ...majd te jelentél meg kutyusozva...és ugye cs pont az i-n az utolsó sorod..."S főleg nem kell feltételezésekbe bocsátkozni kinek-kinek világnézetével, véleményével kapcsolatban, s azt tényként előadni. Mert az az igazi arcátlanság."...mert ugye ilyen felvezetés után előadni, hogy én cseszegetrlek...aki ugye csak azután vette fel a kesztyút miután a képébe vágták...mert ugye az én válaszom ezek után még mindig csak ez volt:
"úgyhogy kutyuskáim lehet szépen pitizni...talán lesz simi...talán..." amire te meg jöttél az arcoskodással, meg hogy mindent nektek köszönhetke...meg hát hogy képzelem ezt...
és utosjára...akármilyen meglepő is...a testvéreim apám, rokonaim barátaim...még mindig ott élnek...tehát nekem van jogom beleszólni...sőt mivel oda adóztam, majd 20 évig beszólni is...tudod ha majd te tolsz ide év több milliárd euró támogatást az ittenieknek...akkor lehet nagy az arcod...de addig is hoci kutyus...egyenlőre az itteniek utalnak haza milliárdokat...a vezéretek is ezt mondja...és az itt befizetett adónk is benne van azokban az uniós támogatásokban amiből ott dózsiztek...tehát ezek után arcoskodnotok?...na az az arcátlanság galambom...csak hogy tudd hol a helyed...
bundi
@Eriksson: és még finom vagyok...és nőies...kutyuska...
Eriksson
@bundi: @bundi: Nem, te butább vagy mint a sokévi átlag.
bundi
@Eriksson: látom érdemi válaszra már nem futotta a hazafias lendületből...kifújtál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.