A kormány népszavazást ír ki a kötelező betelepítési kvótákról, az ötlet több sebből vérzik. A Világgazdaságnak nyilatkozó nemzetközi jogász szerint alkotmányellenes ilyen kérdésben kiírni a népszavazást. A kérdés úgy fog szólni: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező telepítését?”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Miért kell ismét, az egész Világ előtt nevetségessé tenni a magyarokat? Jogot végzett tahók!!!
kepkezelo.com/images/d2rn9mvzi878gdjecdsp.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@preparátor: Jójó, de holnap is gyere.
human
@zöldszem: Én annyival látom árnyaltabban a dolgot, hogy Gyurcsány cége valóban megáll a saját lábán (ellenzékben is). Azok a fideszes cégek amik meg csak állami megbízásból vannak hizlalva (pl. Tiborcz + Ráhel, Mészáros) azok nem csak lenyúlják az országot, de ezen felül gazdasági kárt is okoznak (túlárazás, silány munka, utólagos EU büntetések). Ezek a cégek az igazi, hozzáértő vállalkozóktól veszik el a piac egy részét. Ezzel egy Orbánhoz hű, de pazarló "válalkozó" réteg alakul ki.
De megnézhetjük a bal oldal volt vezetői közül Bajnait vagy Simort (MNB volt elnökét). Ők olyan szakmai szinten vannak, hogy külföldre hívják őket vezető pozícióba. A jobb oldalnak meg van egy Matolcsyja, aki annyira unortodox, hogy kénytelen saját gazdasági iskolát nyitni, hogy legalább legyen pár ember az országban, aki az ő elméletével operál. Bár gyanítom, hogy akik oda járnak, azok is csak belépőnek tekintik ezt a fidesz maffiába. Órán meg legfeljebb jót röhögnek mikor Matolcsy agymenésére kerül sor.
Szókrakész
@zöldszem: Arra még nem gondoltál, hogy ők meg pont a másik oldal.
Így soha nem a valós tényeket fogjuk kapni?
zöldszem
@Szókrakész: ma 21:11
Segíts! Ezt most nem tudom, melyik hsz-re írtad?
Hari
@preparátor: úgy van, és közben tessék arra gondolni, hogy eddig minden szabadságharcot (sajnos) elvesztettük. Lehetne ebből tanulni, hol történt hiba? Ezt kellene egyszer már józan ésszel elemezni, és levonni a következtetéseket., nem pedig a sebeket nyalogatni! Nem pedig erőbők a falnak vágtatni. Meglehet, hogy az erő politika világhatalmaknál működik, kis országok az erőlködésbe előbb-utóbb belebuknak. Ezt " politikusaink" mindeddig sajna nem ismerték fel. Mindenkivel, főleg a szomszédokkal (lásd most Ausztria, vagy Románia) fasirtban lenni nagyon nem bölcs dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.