A kormány népszavazást ír ki a kötelező betelepítési kvótákról, az ötlet több sebből vérzik. A Világgazdaságnak nyilatkozó nemzetközi jogász szerint alkotmányellenes ilyen kérdésben kiírni a népszavazást. A kérdés úgy fog szólni: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező telepítését?”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Miért kell ismét, az egész Világ előtt nevetségessé tenni a magyarokat? Jogot végzett tahók!!!
kepkezelo.com/images/d2rn9mvzi878gdjecdsp.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Miért kell ismét, az egész Világ előtt nevetségessé tenni a magyarokat? Jogot végzett tahók!!!
kepkezelo.com/images/d2rn9mvzi878gdjecdsp.jpg
nyanya001
De lehet, mert ő hibbantsága így rendelkezik !
És csakis arról lehet népszavazni, amit ő megenged,ha valakinek más
ötlete támadna, odaküldi a sittes verőlegény haverjait oszt jó napot !
zöldszem
@nyanya001: Én gondolom, hogy most kicsit játssza demokratát!
Kiáll a hibbant, és azt mondja, mi az, hogy nincs demokrácia, mi az hogy csak az ellenzék által benyújtott... bírálja felül a NVI
"Na ugye" a Fidesz által benyújtott ... is felülbírálta a NVI.
A birka újabb abrakja!!!
nyanya001
@zöldszem: Ebbe a témába kapaszkodik mint a fuldokló a szalmaszálba
szerintem még imádkozik is , hogy minél több májgrésön jöjjön, hogy naugyeénmegmondtam.
zöldszem
@nyanya001: Elkeserítő, kínjában az ember azt sem tudja mit csináljon.
Nehezen tudja eldönteni, hogy röhögjön-e, vagy sírjon. Nekem pár méteren múlik a dolog. Sopronnál van az a pár méter. Az államhatártól keletre és nyugatra egyaránt folynak a könnyeim. Csak keletre a sírásától, nyugatra a röhögéstől. Mert kívülről nézve az egész marha vicces. Itthonról nem annyira...
nyanya001
@zöldszem: Ez az elmebeteg több generációra tönkretette az országot
és még mindig van aki tapsol neki.
Sajnálom a mostani fiatalokat, a felnövekvő generációt, mert nincs életük,
elvette a jövőjüket egy szűk maffia banda érvényesülése miatt !
Egy gátlástalan sz@r alak !
zöldszem
@nyanya001: Hazánkba antidemokratikus, egyszemélyi vezetés van!
Az egész bagázs. ahogy az első kormányuk idején is, hiteltelen, és gazemberek összesúgásaival működik.Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva, minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek!

Pedig 2010-ben ezt hangoztatta:
"Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek." Csak néhány mondat a múltból, amely ma kissé hamiskásnak tűnik...Mondhatnám orbitális hazugság!
kepkezelo.com/images/p8lje8h3ky3ihl67ee1n.jpg
nyanya001
@zöldszem: Beleszagolt a hatalomba, megérezte a pénz szagát,
felismerte az összes csalás, lopás, aljasság, mutyi lehetőségét, már nincs megállás
nem írom le mit kívánok neki, de remélem úgy végzi ... !!
zöldszem
@nyanya001: Bele, beleszagolt! Szagolhatná az ibolyát... is lassan nyílik!
human
Ennél stílusosabban nem is járathatná le a népszavazás rendszerét Orbán.
Tegnap 15-20 izomban gazdag, agyban, hajban szegény verőlegény állta útját az ellenzéki népszavazási kérdésnek a vasárnapi zárvatartásról. Ezzel szemben ma kiderült, hogy Orbán kedvéért a konkurens népszavaztató visszalépett, hogy Orbán beadhassa saját kérdését a kvótáról. Mindenki érzi a kontrasztot a két eset közt gondlom.
nyanya001
@human: Sovány vigasz, de a vén luvnyát a saját falubeli közössége
is kiközösítette !
preparátor
Nagyon helyes! Mutassuk meg a merkel féléknek, hogy nem lehet packázni velünk és másodosztályú európasinak tekinteni!
Hatalmas fölénnyel mondunk NEM-et!
Dr. Felipe
@preparátor: Attól még a g..i aláírta Brüsszelben a betelepítést, úgyhogy a hajadra kenheted a NEM edet.
zöldszem
@human: Nem nem mindenki! Nézd meg a cikk arról ír, ebben az ügyben nem lehet népszavazást kiírni! Erre az átsminkelt birka, mit ír?
"Nagyon helyes! Mutassuk meg a merkel ...Hatalmas fölénnyel mondunk NEM-et!"
Nem lehet "népszavazni", de fölényesen győznek. Maaargit noooormális?
preparátor
@Dr. Felipe: Szavazni fogunk és hatalmas fölénnyel fogunk nyerni! Biztosra úriember nem fogad, ezért nem is ajánlom fel!
Dr. Felipe
@preparátor: Akkor mi fog változni? A g..i is aláírta a megállapodást a menekültek szétosztásáról. Vagy talán Brüsszelbe is kiküldi a kopaszokat, hogy tépjék össze a papírt amit aláírt?
Vagy hogy lesz ez? Nemzetközi szinten kicsit másképp mennek ám a dolgok mint itt a magyar posványban, hogy csak arról lehet népszavazni amit a g..i kigondol.
nyanya001
@zöldszem: " Átsminkelt birka " :)))))))
preparátor
@Dr. Felipe: Nekem Ő Miniszterelnök Úr! Örülnék, ha a kultúrális minimummal rendelkeznél!
human
@zöldszem: Az ilyennel nem lehet mit kezdeni. Ha Orbán személyesen venné el tőle az utolsó fillért is, akkor is éljenezne, mert biztos nyomós oka volt rá Orbánnak. Nem tudja mi, te biztos volt valami. Nincs kételkedés, nyugodtan alszik.
human
@Dr. Felipe: Orbán jól láthatóan azon dolgozik (Putyin megrendelésére), hogy minél több olyan ország legyen, ahol a hatalom erőből kormányoz és egy kézben központosul minden. Lásd Lengyelország.
Dr. Felipe
@preparátor: Neked, nekem meg egy g..i. Én Simicskával értek egyet ez ügyben.
preparátor
@Dr. Felipe: Attól, hogy más nézetű vagy, még viselkedhetnél! Netán otthon nem tanultad meg, hogy nem beszélünk csúnyán?
Dr. Felipe
@preparátor: Én azt tanultam az apámtól hogy nevezzük nevén a dolgokat. Ennyi.
preparátor
@Dr. Felipe: Én ezt nem teszem meg veled kapcsolatban, mert azonnal kitiltanak! :-)))))))))
Dr. Felipe
@preparátor: Én sem rád értettem hogy g..i.
Hari
Lehetni lehet, csak ez az uniós döntéshozókat nem hatja még, semmire nem kötelezi. Tehát megint egyszer belföldi használatra egy propaganda luftballon, egy, esetleges 1300 valahány potenciális merénylő (mert mifelénk a migrans csak merénylő fajzat lehet) befogadása okán, akik ráadásul gyökeresen felboritják az ország etnikai, vallási, kulturális gazdasági egyensúlyát ! Ismétlem: mintegy 1300 valahány ember kontra 10 millió. Ez akkor az ország gyengeségének beismerése.
Dr. Felipe
@Hari: Ráadásul mind az 1300 migráns megszökik innét 24 órán belül, mert nem hiszem hogy ebben a gyűlölködő, lepukkadt kis fasiszta országban, hosszú távra terveznének.
zöldszem
@human: Igen ez a szomorú valóság.
A szoci szavazók legalább a "sok lopás" után nem tapsoltak tovább a kedvenceiknek ... és a Fidesz birkák ???
Minél többet lopnak Orbánék, ők annál hangosabban bégetnek !
preparátor
@Dr. Felipe: Nekem megfelel a Miniszterelnök Úr! Neked nem? Szavazz ellene! Ennyi az orvosság!
human
@zöldszem: Igen. Ez feltűnő különbség a bal és jobb oldal közt. A jobb oldaliak ezt még pozitívumnak is veszik mondván ők kiállnak a társaik mellett. A tekintélyelvű beállítottságuk miatt pedig nem merik Orbánt megkérdőjelezni. Ha Orbán azt mondja, hogy a nyár közepén hóesésre ébredt Felcsúton, akkor az úgy volt és kész. Nem kételkedni kell, hanem megvédeni a vezért mindenkivel szemben, aki tagadni merő az ő állítását.
Dr. Felipe
@preparátor: Eddig is ellene szavaztam a g..inek, csak sajnos a hülyék kerültek többségbe, ami meg is látszik a zország jelenlegi állapotán.
preparátor
@Dr. Felipe: Nem jöttél rá a lényegre! Ha a hülyék vannak többen, ők mondják meg, ki normális és a többit zárják be. Demokráciának is hívjuk ezt! :-))))))))))))
zöldszem
@human: Egy másik oldalon olvastam, egyik kommentelő írta! PLÁGIUM!
"én a 3. oldalt képviselem..soha nem szavaztam a szocikra...Viktornak kampányoltam 2010-ig ..Gyurcsánytól hánytam...
aztán jött Viktor és az ígéreteikből nem lett semmi..ill. csak az, hogy állami szintre emelte a korrupciót..
Amúgy teljesen mindegy ki lopja el a jövőnket nekünk ecceri választóknak...attól, hogy Lázár Jancsi döngeti 2 millióért a TV-s nénit..nekem nem lesz orgazmusom..csak neki..ugyanúgy nem tudom élvezni Gyurcsány 60 milliós medencéjét..
értsétek meg...fent és lent van..
nem jobb és bal.."
ex fideszes!
Igaza van!
Dr. Felipe
@preparátor: Szerintem te nem jöttél rá a lényegre.! Ha a hülyék vannak többen, akkor csak a hülyék mondják azt hogy demokrácia van.
A tegnapi kopasz akció után minden normális ember számára világos hogy ez már nem demokrácia, csak a megvezetett hülyék nevezik annak.
preparátor
@Dr. Felipe: Szerintem abban a csoportban vagy, akik nem látják a lényeget!
Dr. Felipe
@preparátor: Szerintem abban a csoportban vagy, akiknek ha a g..i azt mondja hogy két nap süt, azt is elhiszik. A gondolkodás nem az erősségük.
Dr. Felipe
@preparátor: Jójó, de holnap is gyere.
human
@zöldszem: Én annyival látom árnyaltabban a dolgot, hogy Gyurcsány cége valóban megáll a saját lábán (ellenzékben is). Azok a fideszes cégek amik meg csak állami megbízásból vannak hizlalva (pl. Tiborcz + Ráhel, Mészáros) azok nem csak lenyúlják az országot, de ezen felül gazdasági kárt is okoznak (túlárazás, silány munka, utólagos EU büntetések). Ezek a cégek az igazi, hozzáértő vállalkozóktól veszik el a piac egy részét. Ezzel egy Orbánhoz hű, de pazarló "válalkozó" réteg alakul ki.
De megnézhetjük a bal oldal volt vezetői közül Bajnait vagy Simort (MNB volt elnökét). Ők olyan szakmai szinten vannak, hogy külföldre hívják őket vezető pozícióba. A jobb oldalnak meg van egy Matolcsyja, aki annyira unortodox, hogy kénytelen saját gazdasági iskolát nyitni, hogy legalább legyen pár ember az országban, aki az ő elméletével operál. Bár gyanítom, hogy akik oda járnak, azok is csak belépőnek tekintik ezt a fidesz maffiába. Órán meg legfeljebb jót röhögnek mikor Matolcsy agymenésére kerül sor.
Szókrakész
@zöldszem: Arra még nem gondoltál, hogy ők meg pont a másik oldal.
Így soha nem a valós tényeket fogjuk kapni?
zöldszem
@Szókrakész: ma 21:11
Segíts! Ezt most nem tudom, melyik hsz-re írtad?
Hari
@preparátor: úgy van, és közben tessék arra gondolni, hogy eddig minden szabadságharcot (sajnos) elvesztettük. Lehetne ebből tanulni, hol történt hiba? Ezt kellene egyszer már józan ésszel elemezni, és levonni a következtetéseket., nem pedig a sebeket nyalogatni! Nem pedig erőbők a falnak vágtatni. Meglehet, hogy az erő politika világhatalmaknál működik, kis országok az erőlködésbe előbb-utóbb belebuknak. Ezt " politikusaink" mindeddig sajna nem ismerték fel. Mindenkivel, főleg a szomszédokkal (lásd most Ausztria, vagy Románia) fasirtban lenni nagyon nem bölcs dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.