Amit népszavazási kérdés formájában egyik nap még nem lehetett megtenni a vasárnapi boltzár esetében, azt másnap minden gond nélkül sikerült végrehajtani egy a kormánynak, ja, Orbán Viktornak fontosnak kérdés feltevése érdekében. Hihetetlen egy ország az, ahol egy nap még egyszerre tucatnyian akarnak egyforma népszavazási kérdést beadni csak azért, hogy egy másikat ezzel megakadályozzanak, másnap meg egy valaki pont akkor von vissza egy népszavazási kérdést mikor Orbán Viktornak szüksége van rá.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Diktaturakban ez igy szokas. Nepszavazni csak arrol lehet, amihez a diktator hozzajarul.
Szókrakész
@RonaGyuri: Nem is értem, mit kell ezen csodálkozni?
Yoda69
Diktaturakban ez igy szokas. Nepszavazni csak arrol lehet, amihez a diktator hozzajarul.
Hellcat
Se a vasárnapi boltzár, se paks2 se pedig az olimpia nem annyira fontos mint egy olyan kérdésről szavazni ami aztán a végén nem befolyásol semmit.
Eriksson
@Hellcat: A boltzár, a paks2 projekt, az olimpia gazdasági kérdés. Nem népi kívánságműsor. Viszont a kvótarendszer megszavazásával vagy elvetésével lehet az unió döntése mellett, vagy ellen állást foglalni össznépileg.

Mielőtt valaki fideszest kiált, kérem előtte gondolja át józanul a kérdést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.