Nem indítottak vizsgálatot a betörés és a kutya bántalmazásának ügyében, mivel nem érkezett a rendőrséghez bejelentés – írja a Bors.

Nem érkezett feljelentés a rendőrségre arról, hogy betörtek Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti házába és ott súlyosan bántalmazták a kutyáját

– válaszolta a lapnak az Országos Rendőr-főkapitányság. 

A rendőrség nem tud Orbán megvert kutyájáról

A kormányfő azt állította, hogy a hat éve velük élő, Nárcisz nevű kuvaszukat egy napon vérbe fagyva találták a kertjükben, mert valamilyen eszközzel szétverhették a fejét.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Az Orbán családnak még egy tacskója sem volt soha, nemhogy egy kuvasz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Alzheimer Fauna: A kutyát érdemes nézni. Ennek a kutyának nem a fejével van baj, hanem fuldoklik. ... Talán ha nem ökölbe hajló kézzel és nem egy görcsös alkarral nyománák a torkát.
Viszont ebben za esetben esetleg még odakapna. Mert ezek a kutyák nem annyira szoktak repesni az idegenekért.
Desischado
@karma1: Arról nem beszélve, hogy a kutyus bújna hozzá! És jól mondod, egy igazi gazdi a kutyust nézné! Hazugság az egész, csak a népszerűségre hajt ez a hazug féreg! Egyébként már ott tetten lehet érni, hogyha akkora "állatbarát" akkor miért nem szavazza meg a szigorított állatvédelmi törvényt?! Na innentől már nincs is miről beszélni!
Fradigege
Azért valaki felelni fog. Mi az, hogy nem tudnak róla?! Akkor gyártassanak le egy nyomozást visszamenőleg. Le legyen papírozva!
bakegya
VOLT MÁR :ádventi koszorú
butykosból koccintgatás a vejkóval
tíz kilós húsvéti sonka
most éppen aktuál politikai széplelkű kutyakomedy...valamit belügyesen is le kell néha rendezni-Takarodót fújt,dobott egy CSONTOT AZ ÁLLATVÉDŐKNEK IS .
KERKA
Ennek a kutyaverésnek éppen úgy nem lesz meg az elkövetője, mint a telefon lopásnak.
Az Orbán család körül dolgozó PR alkotócsoport összehozott egy cuki fotót. Hát nem jött be.
Bercifiu
A annyira szereti a kutyát, miért nem szavazták meg a törvényt? Ez a kutya talán egy másik faluból való, látni a viselkedésén. Az idióta fotós miért nem kért véleményt a készítés előtt? Ja mert egy rohadt fityi barom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.